Min godaste och enklaste muggkaka hittills

Jag är hungrig och sötsugen idag så det fick bli en ”lava muggkaka” med lite yoghurtglass till mellanmål. 

I en minimixer blandade jag:

  • 25 gr fiberhavregryn
  • 25 gr Whey choklad
  • 1 tsk bakpulver
  • 2.4 tsk sukrin
  • 1 espresso 
  • 0,5 dl vatten
  • Lite havssalt
  • 13 gr kakao (ca 1 msk)

Jag smörjde in en stor kopp med lite kokosolja och ”bröade” med kokos. Smeten hälls i koppen och micras i 90 sekunder. 

Jag åt med 50 gr yollibox choklad… Vääääldigt gott. 

Kakans innehöll utan glass, kokosfett och kokos innehåller:

  • 231 kcal
  • Protein 26,4 gEdit
  • Kolhydrater 30,4 g
  • Fett 6,4 g



lk

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s