Kesobröd – förvånande gott

Provade att göra kesobröd idag och det var förvånande gott! Men kom ihåg att låta dem svalna före ni tar loss dem från pappret.

6 st

  • 500 g supermini keso
  • 3 dl äggvita
  • 2 dl havregryn
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 tsk fiberhusk
  • Rör ihop alla ingredienserna med en gaffel, låt svälla 15 minuter.
  • Klicka ut dem i 6 ”högar” på bakplåtspapper på en ugnssäker plåt.

    Låt dem grädda 20-30 minuter i 200 grader tills de fått fin färg och skorpa.

    Låt dem kallna helt och hållet, annars går de sönder när du försöker lossa dem.

    Mumma!!

    Kommentera gärna :-)

    Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

    WordPress.com Logo

    Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

    Google-foto

    Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

    Twitter-bild

    Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

    Facebook-foto

    Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

    Ansluter till %s