Cirkelträning madness

Jag har köpt träningsprogram av galningen Jillian Michaels och idag var det dags igen. Cirkelträning hardcore…6jan

 • 5 cirklar
 • 5 övningar i varje
 • 3 varv av varje cirkel
 • Varje cirkel innehåller cardio delar (ex burpees och andra hoppövningar)
 • Varje cirkel har ngt inslag av balansövning i sig (jättenyttigt för mig)
 • Det ingår styrketräning med hantlar i varje cirkel

Det är tuffa pass och fast jag fuskade och vilade inget så tog det 90 minuter. Skulle gissa att ett helt pass tar ca 2 timmar…. Du gör tester för att få rätt nivå på träningsprogram och det finns 3 olika nivåer. Advanced som är mellanvarianten tog ca 50-60 minuter när jag provade.

6 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Nämen har du startat upp bloggen, vilken rolig överraskning 🙂 vad härligt, då kan jag även läsa här och inspireras. Kramkram

  1. Härligt Maria:) Kram på dig!

 2. Låter helt GALET! 🙂

  1. Före jag blev lite sjuklig (förra veckan alltså) så överlevde jag ett helt pass, dag 2 så var det lika tufft pass igen och då kändes det helt hopplöst. Jag hade INGEN ork och det var så tufft och sedan kom det halsonda som på posten.. Men nu provar vi igen fast ska jag vara lite vettigare… tror jag:)

 3. beatatjata skriver:

  Du är helt enkelt FÖR bra så du får göra så jobbiga och långa pass. Bättre att vara lite amatör, som jag 😉

  1. Du är mer vältränad än mig Kära Beata:-) Kraaaam

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s