Pumpapannkakor

Jag ÄLSKAR pannkakor till frukost. Jag varierar vilt med tillbehören, ex:

  • Raw bliss (Klickar på kakaokokossmör som smälter)
  • Äppelmos med kanel
  • Sockerfri sylt
  • Frukt
  • Sirap från Walden farms
  • Bär
  • Honung mm
  • Nötter och honung

Jag vill spara tid på mornarna så ofta gör jag en smet för 3-5 dagar och sedan steker jag på pannkakorna på morgonen. (Jag häller i pannkaksmeten i stekpannan, duschar snabbt, ut till köket och vänder på pannkakorna, tar på mig kläderna och sedan äter jag dem:))

Här är mitt recept på pumpapannkakor, jag häller i alla ingredienser i en matberedare om jag gör många satser, och i en liten mixer om jag gör en omgång pannkakor.

  • 30 gram fiberhavregryn
  • 17 gram Whey protein vanilj
  • 1 dl äggvita
  • 1 tsk sukrin
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk psylliumhusk
  • 105 gram bakad pumpa

Sedan kör jag några varv i matberedaren så att det blir fluffigt och fint. Tillsätt 0,4 tsk salt om det passar dina smaklökar. Jag väger upp smeten så att jag vet hur mycket smet som är en portion. För mig är det ca 274 gram.

IMG_6607-0.JPG

   

  

  

Näringsinnehåll:

  • 271 kcal
  • Kolhydrater: 37,4 g
  • Fett: 3,5 gr
  • Protein: 28,9 g

 

En kommentar Lägg till

  1. Maria skriver:

    Tack för recept!! Ska göras i helgen tror jag .. Har precis ”upptäckt” pumpa men vet inte riktigt vad jag ska göra med den ..Tar gärna mer tips!!
    Ha en fin dag !
    Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s