Frågor och svar – Anna

Anna undrar:

Vilken är din favoritmuskel att träna? Jag har ingen favoritmuskel:) Jag tränar allihop efter bästa förmåga och låter det som gör ont vila. Jag har många skavanker och skador så det är tur att jag är så lättroad:)

Vad gillar du att göra när du inte jobbar och tränar? Jag jobbar MASSOR, jag har ett sådant jobb.. Resten av tiden så bakar jag och gullungen, planerar och lagar mat, sköter hemmet, städar och fixar (vill ha ordning och reda), planerar blivande trädgården och ska snart jobba på den, byggde hus 2012 så 2013 blir det att måla alla husen igen + ett antal projekt. Vi kollar mycket på film och har soffhäng på kvällarna.

2 kommentarer Lägg till din

  1. Anna skriver:

    Ja usch dessa sjukdomar :/ hoppas du känner dig pigg snart ❤ tack för svaret 🙂 så kul när man får veta mer om personen i bloggen man löser om. Kramar

    1. Tack själv, Anna! Kram!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s