Härliga lördag!

6 dagar i veckan så äter jag i princip perfekt (efter mina principer) men lördagar är min undantagsdag…:-) Till frukost åt jag dinkelsmörgås (recept finns på bloggen) och kokt ägg med stark ost och bregott.. Åhhh så gott! Jag yogade en stund för att mjuka upp kroppen efter hård vecka med mycket jobb och träning.

Våra lördagsförmiddagar är oftast ganska samma; vaknar, tränar, äter god frukost med DN och GD. Sedan gör alla sina ”uppgifter”, vi byter lakan (även 10 åringen bäddar rent själv), vi städar och fixar och donar så att resten av helgen är fri. Jag ska även lägga några minuter på att uppdatera min vardagsmatskokbok med några nya recept. Jag ÄLSKAR mat och har många kokböcker och egna små receptböcker. Dock så har jag kommit på att det är för mycket frestelser att bläddra i dem när jag ska göra vardagsmat så har jag helt enkelt skapat en ”vardagsmatsreceptbok” där endast tillåtna maträtter finns:) De andra får jag bläddra i när jag bestämmer middag till lördagar eller fest och dylikt. Nu ska jag göra mina uppgifter och sedan fila lite till på min blogg innan jag åker till Högbo Bruk för ansiktsbehandling och massage, en fin present från mannen:) (Jag misstänker dock att jag fått detta för att han ska få spela xbox med 10 åringen i lugn och ro:)) Vad gör ni idag?

.

2 kommentarer Lägg till din

  1. Ann Fahlin skriver:

    Hej gumman!
    Kul att du börjar blogga igen. Kommer sno en del recept. Jag är på väg till Sthlm, det är som du kanske vet go-live i helgen. Blir antagligen en lååååång natt. Jag är kvar till på onsdag. TId att träffas? Puss

    1. fokuseradenergi skriver:

      Hej Härliga!:) Håller tummarna att allt går bra idag/inatt. Jag är i Gävle onsdag och i Sthlm tors-fred för LG möte. Nu måste vi ses snart! Längtar efter dig! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s