Träningsplanering för vecka 35

Veckan som kommer är lite annorlunda än standardveckorna för jag är i Sthlm både måndag, tisdag, torsdag och fredag. Jag tränar bara hemma (har byggt ett gym hemma) så jag har gjort planeringen efter vad som funkar. Jag köper mina träningsprogram från Olga Rönnberg (snart ser ni henne som tränare i Biggest Loser) http://www.mammafitness.se/se och den här månadens upplägg är annorlunda än tidgare. Jag kör ett program för vecka 1, och ett annat för vecka 2 och sedan börjar det om:)  Det innebär att kommande vecka är en ”lugnare” träningsvecka för mig. Såhär tänker jag:

Planerad träning kommande vecka:

Måndag 05:30:  Intervaller

Tisdag 05:30 : Styrka – Cardio

Onsdag 06:00:  Yoga 60-90 min

Torsdag 06:00: Styrka – Cardio

Fredag: Vila

Lördag 08:00: Styrka – Cardio

Söndag: Yoga

Hur ser ditt träningsupplägg ut för veckan?

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s