Söndag morgon

Godmorgon:-) Vaknade med ont i ryggen så jag stretchade med lite  yoga före träningspasset. Sedan blev det 5 min på crosstrainern innan jag körde igenom mina styrkeövningar med minimal vila för att få upp pulsen. Svetten lackade!:) HÄRLIGT. Nu ska jag äta lite banan och omelett. Ordentlig som jag är (tråkig?) så ska jag samtidigt göra middagen för idag och middag för måndag och tisdag. LIka bra att köra på när jag ändå är igång så har jag eftermiddagen fri och kan äta direkt när jag kommer hem efter jobbet. Eftersom vi åker hemifrån 6.30 och kommer hem ca 18.30 så funkar det bäst om maten redan är klar och bara behöver värmas upp de dagarna. Jag postade nästa veckas träningsprogram redan igår kväll eftersom jag var lite orolig för hur jag skulle få ihop träning, mat och jobb nästa vecka, men nu har jag en plan så nu kan jag vila i den tanken:) Imorgon börjar vecka 5 på 12 veckors mål. Jag ska nog finslipa mina mål och göra dem lite tydligare. Vad gör ni idag?

2 kommentarer Lägg till din

  1. Skönt med yoga, jag vill testa! Lurar lite på att kolla om jag kan gå nån kurs efter jul. Vill gärna bli instruerad ordentligt så kanske jag kan våga mig på det hemma sen. Sitter och lurar på nästa veckas planering nu, det är iaf en mycket lugnare vecka än din så jag ska nog få ihop det!

    1. fokuseradenergi skriver:

      Jag kör med DVD, I love my Yoga och P90X:-) Funkar jättebra för mig. Hoppas att du får en underbar dag!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s