Måndag! Vecka 5 av 12

Så var det måndag igen:) Jag sitter på tåget till Sthlm och klockan är sju. Jag gick upp tidigt och körde intervaller och jag eftersvettades så det var jobbigt att hinna göra mig iordning till jobbet idag…. Igår blev det en skön dag m ed film med familjen under regnet och sedan plockade vi både svamp och lingon på eftermiddagen. VI har förvällt och frysit in svampen och jag kokade lingonsylt med lite sukrin som sötning, men det blev alldeles för surt…. så jag måste hitta på ett nytt sätt till nästa gång. I veckan hoppas jag få äpplen från snälla grannar så att jag kan koka sockerfritt äppelmos och frysa in för vintern. Idag ska jag verkligen fokusera på maten och nog öka lite fett i alla måltider för jag var konstant sötsugen igår. Idag börjar vecka 5 av mina 12 fokusveckor och det är inte klokt vad fort tiden går. På de första 4 veckorna har det gått jättebra med 6 bra måltider 6 dagar i veckan, dricka minst ett glas vatten var 2-3 timme, träna enligt förbestämt program mm. Nu ska jag fokusera på jobbet så att jag är redo att börja dagen på bästa sätt när jag kommer till Stockholm. Glad – fokuserad energi på att lösa dagens uppgifter – närvaro = Dagens ledord. HejSvejs!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Bra jobbat!!
    Just det där med eftersvettningar… Jag kommer aldrig kunna köra hård träning på morgonen om jag ska iväg till jobbet, jag svettas som en galning och kan inte duscha på en timme efter avslutad träning om jag inte vill behöva göra om det… Jag hoppas kunna köra pw/lågintensivt på crossen vissa mornar men de hårdare passen får jag sköta på eftermiddagar och helger.

    Du, jag läste igenom dina inlägg igår. Men vad är din tanke med de här fokusveckorna? Gå ner i vikt? Få ihop planeringen? Bli grymmestark?! Bara nyfiken!

    1. fokuseradenergi skriver:

      Hej!:-) Nu har jag skrivit ett helt inlägg med mina mål:-) Hoppas att du njuter av att du tränat och ätit bra idag:-)!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s