Veckan i bilder – ojojoj vilken träningsvecka

Hej härliga!

Hur mår ni? Jag mår äntligen bra igen. Jag var sjuk lördag och söndag men måndag morgon vaknade jag relativt pigg och ganska glad.

Måndag till onsdag innebar kurs på Bosön och underbara TRÄNINGSMÖJLIGHETER!:) Jag har varit på Bosön många gånger men gymmet har alltid varit stängt när jag har haft tid men nu var det min tur:)

Måndagen så lekte jag kort i stora gymmet/hallen med brutalbänken (mittenbilden längst ner) och chins och dips och sedan hade vi bolllekar i en timme.

På tisdagen så gick powerwalk på morgonen (lite lagom rädd för Lidingö och alla varningar om våldtäktsman..) och sedan hann jag köra 60 tuffa minuter med KB, medicinboll och annat, avslutade med 2 km rodd. Jag var HELT slut när jag kom till middagen och det var länge sedan jag kände så i kroppen och själen = FANTASTISK känsla!

Onsdagen så gick jag powerwalk fast jag skulle sprungit intervaller. Träningsvärk från helvetet gjorde att jag knappt kom upp ur sängen så det blev en pw med HÖG puls men mest beroende på att jag var rädd för våldtäktsmannen…

Torsdag morgon så körde jag intervaller med mina betong ben/rumpa på crosstrainern i hemma gymmet och jag fasar för styrketräningen imorgon. ALLT gör ont i kroppen just nu…

Kosten har jag skött jättebra! Bosön erbjuder hur mycket äggvita och gröt som helst till frukosten. Lunch och middag är buffé och jag åt fisk i massor samtliga måltider hittills denna veckan… 🙂 (typ 300 gram fisk per måltid:))

Hur mår ni? Berätta!! Superkramen! Lotta

20131121-140356.jpg

20131121-140403.jpg

5 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Hej fina! Snygga axlar 🙂 Härligt att du är frisk. Det är jag med. Så underbart att träna igen. Blev bara två dagar träning förra veckan. Seg och slö i kroppen. Fattar inte hur man orkar utan träning. Det är min drog. Så denna veckas pass har varit mycket uppskattade. Kram på dig!

 2. Ann-Louise skriver:

  Härligt att du mår bra! Och vilken bra träningsvecka! Jag måste erkänna att jag avskyr att ha träningsvärk i benen, jag tycker det är sjukt jobbigt… Men jag kanske lär mig? Och dina axlar, wow 🙂
  Själv är jag inte lika pigg, halsontet från hell har drabbat mig och jag vill sååå gärna bli av med det. Gurglar m saltvatten (tack för tips) och försöker äta vitaminrik mat. Ska försöka sluta jobbet lite tidigare och vila en stund. Stor fyller år på måndag så vi startar upp kalas redan idag… om de nu törs komma när jag är dålig.
  Ha en bra helg!!! Kram

 3. Jessica skriver:

  Åh vilken vecka!! Du kom tillbaka med råge! 😉
  Sitter och äter gröt, ska snart hämta upp tjejkompisarna och åka på… SPA!! Massage, bubbelpool, bastu- himmelriket! Är tyvärr på g att bli förkyld igen så mest pw och idag kanske lite simning.

  Ha en toppendag Lotta!

  1. Låter helt perfekt minus förkylningen! Njut!!:-) Kraaaam

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s