Vecka 7 – höga berg och djupa dalar eller skärp dig!

Heeeej!

Hur mår ni? Många verkar vara krassliga och hängiga? Jag har haft en jättebra vecka ända tills jag skulle fotografera mig och väga mig för veckorapporten till coachen. Observera att jag ENDAST pratar om min tränings/kostsatsning! Jag är inte så galen att hela livet vänds upp och ner för detta.. (ännu) Jag har gått upp i vikt sedan förra veckan, det syns väl på bilderna med extra fluff och svullet intryck.

Coachen svarade med att jag skulle göra smartare kostval och med det redan stukade självförtroendet så reagerade jag känslosamt och lite med offerkoftan på.. Så himla barnsligt och omoget av mig. 1. Jag betalar för en coach. 2. Hon talar om för mig att jag nog behöver göra något annorlunda för att nå MINA mål och 3. Jag blir sårad!!?? Hahaha, jag kan inte annat än att skratta åt mig själv. Fy sjutton vilken dålig inställning till att få hjälp.

Tack och lov så gjorde 1 timme och 40 minuters morgonträning susning, jag blev vettigare i tanken (Tack Christel för att du var mitt bollplank) och är nu MYCKET positiv till coachens nya förhållningssätt och är tacksam för att jag inte är en långsurare.

Träningsplanering är klar för nästa vecka (ligger till vänster i bloggen) och jag ska tänka extra noga på kosten OCH intensiteten i träningen framåt. Jag bjuder på mina formbilder eftersom jag är en generös typ:)

Önskar er alla bästa härliga helgen och vill så himla gärna höra hur det går för er? Vad fokar ni på med kost och träning? Hur går det?

KRAM!

20131123-103827.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Vilken tur att du kom till sans snabbt:) Hej försvarsmekanism! Kan vara bra att få syn på dem ibland;)
  Ja har helt slarvat bort båda cardio och yoga i flyttkaoset så det får bli mitt fokus nästa vecka. Förutom den alldeles UNDERBARA känslan att efter 2,5 års ställtid äntligen bo i sitt eget hus:)) Livet är bra:)

  1. Åhhhh vad härligt att höra, Anna!! Ett riktigt hem är superviktigt för mig. Jag har träningsvärk efter varje pass just nu, funderar lite på varför. Kramen!!!

 2. Ann-Louise skriver:

  Fina Lotta! Glad att du känner dig bättre nu. Hoppas på en bra nästa vecka 🙂 Själv är jag tokförkyld, jag har varit det sen i onsdags kväll… Så ingen träning alls för mig 😦 Det började med galet ont i halsen, nu är jag ”bara” snorig och febrig. Maten har gått ok men det är lätt att äta fel saker när man inte mår bra. Hoppas på bättring nu, det blir en tidig kväll i kväll. Stor dag i morgon, Stor fyller 14 år! Kram!!!

  1. Trist med sjukdom… Jag känner av bihålorna idag, hoppas jag inte blir sämre och hoppas att du blir FRISK!:-) Jag kämpar på med kosten, vill verkligen göra rätt och nyttja Sannas kompetens på bästa sätt.. Njut av det du väljer att äta:-)
   14 år!! Vad häftigt! Min gullis fyller 13 år samma dag vi flyger hem från Thailand.

   Kram till fina dig!!!

 3. Åh va snygg du är Lotta, vilken kropp! Bara i kontrast med hur du själv känner så tycker iallafall jag du är en förebild, den magen alltså, oooo! Hoppas du känner dig bättre snart och hittar tillbaks till fokuset. Jag fokuserar mest på mat, veckodagarna går bra då jag har rätt fasta rutiner, samma varje dag. Men på helgen blir allt uppåner. Kram

  1. Tack för pepp!! Vad härligt att du är tillbaka! Har saknat dig:)!! Kram på dig!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s