Vecka 8 rapport

Vecka 8 rapporterades in till coachen igår men inget svar ännu. Hon är på någon fitnesstävling och har väl fullt upp:)

Veckan i korthet: Jag har skött mig bra men inga direkt resultat att skryta med… Ackumulerat under dessa 8 veckor har jag dock minskat 5,5 cm i midjan, 2,7 cm på låren och 3,5 cm över bröstet.  Väljer jag RÄTT livsmedel i Shapeup club (dvs livsmedel med alla näringsämnen inmatade inkl fiber) så klarar jag nästan alla målen. (Det var fiber jag fick feedback att jag INTE klarade i förra veckan) Pga stress så har jag sovit sämre men det är på väg åt rätt håll igen. Svullen i kroppen och mycket vatten men det får ordna sig av sig självt.. Om inte annat när jag ligger i solstolen i Thailand om en månad…

Vad har jag lärt mig i veckan: Första 8 veckorna så har jag sovit bra, ätit 96% rätt, tränat alla pass coachen har bett mig att köra MEN jag har missat vardagsmotionen! Jag har liksom förlitat mig på att jag gör tillräckligt men det räcker inte för att min kropp ska komma vidare. I julklapp till alla i familjen (tror inte att de läser bloggen) så blir det Polar Loop till hela familjen (inkl exmaken som iofs betalar själv) ALLA vi behöver komma igång med vardagsmotionen och med gemensamt verktyg och mål så tror jag att vi fixar det och kan göra det kul tillsammans. Bästa Pia har hjälpt mig att köpa ut eftersom de inte finns i Sverige ännu…

Hur har jag tränat?

 • Fredag: Överkropp
 • Lördag:  Ben + kondition
 • Söndag: Överkropp + kondition
 • Måndag: Vila (förkyld)
 • Tisdag: Vila/Powerwalk (förkyld)
 • Onsdag: Vila/Powerwalk (förkyld)
 • Torsdag: Nya benpasset + kondition
 • Fredag: Nya ryggpasset + kondition

Kosten? Det har funkat bra! Jag har bott hemma hela veckan och det underlättar. Jag äter frukost hemma, proteinshake förmiddag, medhavd lunchlåda, proteinbar + ev frukt på eftermiddagen och lagad middag på kvällen.

Kommande veckor blir dock en utmaning… Måndag-lördag på resande fot, hemma söndag och sedan resande fot från måndagen igen. Jag har packat träningskläder för inne och ute (får helt enkelt betala 200 kr per gång på SATS och träna intervaller utomhus), proteinshakes och proteinbars. Säkerställa att jag inte är hungrig före jag går och äter alla dessa julbord, så jag kan vara smart och välja rätt saker:)

Hur går det för er? Kram!!!

20131130-200138.jpg

10 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Snyggis! Du är så fin 🙂 Härligt att det går bra för dig. Det går bra för mig med. Du får meddela mig sen då paketet kommit fram 🙂 Kram!!!

  1. Tack Pia!! Vilka biceps du har, eller muskler överhuvudtaget! Jag är galet avis på dig:) Superkram!!

 2. Ann-Louise skriver:

  Bra jobbat!! Härligt att ha semester att se fram emot 🙂
  Själv är jag fortfarande hängig… tror inte jag blir frisk igen… Men jag har klarat mig länge nu från infektioner så jag antar att den här bet ordentligt trots att jag har försökt äta extra mycket frukt och grönt. Trodde att jag skulle orka typ yoga eller något idag men det är nog bara att vila ett par dagar till. Jag funderar till och med på att vara hemma från jobbet imorgon. Härlig julklapp, den var ganska snygg också 😉 Hoppas familjen gillar den! Ha en bra vecka, träna lite för mig också… KRAM

  1. Trist AL att du fortfarande är sjuk:-( Var hemma och vila ordentligt? Jätte kryakram!!!

 3. Jessica skriver:

  Låter som du har lite flyt nu ändå? 🙂 här blir det inga julbord- kurs i Stockholm nu i veckan sedan drar jag på jobb i Afrika på fredag och blir borta fram till jul. Sjukt kul, spännande och magknips- nervöst! Så fokus är på okej mat och vardagsmotion nu fram till jul sedan ska jag ta ordentliga nya tag efter jul – måste få till en bättre rutin som sitter liiite bättre när livet är rörigt. Mest för att jag känner att kroppen faktiskt inte pallar att inte träna på flera veckor och fika varje dag. Men var sak har sin tid så nu får jobbet komma före i ett par veckor och sen omvärderar vi 🙂

  Ha en fin vecka!

  1. Åhhh jobb i Afrika?? Berätta mer!! Så himla glad för dig!! Kramen!!

   1. Jessica skriver:

    Det är ett demokratiprojekt via ICLD på kommunal nivå i en kommun i Namibia. Jag har byggt fyra utbildnings moduler med fokus på mänskliga rättigheter där vi använder så mycket IT som möjligt (en tidigare del i projektet var just att utveckla deras IT kunskaper). Såååå mycket jobb och jag är supernervös (aldrig varit i Afrika) men det ska bli sååå kul!

 4. Du ser helt fantastisk ut, Lotta.Och vilket jobb du lägger ned! Grymt.

  1. Tack och grattis igen:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s