Längtar in i gymmet!!

Jag har varit febrig i en vecka nu (till och från). Jag toklängtar in i gymmet. Det är finare än någonsin, maken har satt upp ytterligare 3 speglar vid squatstationen (vid skivstångshållaren).

Första dagarna så sov jag dygnet runt, sedan blev jag uttråkad och den stund jag orkat vara på benen så har jag städat ur garderoben, flyttat om alla hållare mm. Jag har hittat på halsbandshängare, städat ur ALLA lådor i hela huset, möblerat om skafferiet och uppfunnit ny mat.

Jag tittar på sista veckornas träningsbilder och saknar mina färgglada träningskläder.. Vår rutin med familjeträning pausar andra veckan i rad, och det är ngt jag inte vill att vi ska bryta. Vår familjeträning är så mycket mer än svett, vi bygger sammanhållning, vi retas i veckan och hotar med 100 burpees och vi pratar om passen som varit. Hur tufft det var, om våra ”rekord”, om tokiga saker som hände (som när någon gjorde en burpee och rev ner 2 speglar). Ibland pratas det inte så bra i huset pga tjurig tonåring men 3 min in i passet så pratas och skrattas det. Det är verkligen medicin för vår familj.

Hur mår ni? Tränar ni? Fresta mig lite med svett-historier och era rekord;-)?

Superkram!!!

PS Heja mig, jag har faktiskt hållit mig till matplanen från coachen till punkt och pricka trots dessa motgångar:) Fast idag ligger jag i soffan och drömmer om pizza och Ben and Jerrys… Vi får se hur det går… Följ mig på instagram Fokuseradenergi  och på Facebook!

20140222-154238.jpg

20140222-154249.jpg

8 kommentarer Lägg till din

 1. mrsmetal skriver:

  Du är så fin och så bra! Stor krya på dig kram!

  1. Tack 🙂 kramen!! Ps Hittade du byxorna? Jag blev köpsugen men alla var slutsålda?

   1. mrsmetal skriver:

    Nej har inte hittat några än tyvärr

    1. Ok:-( Vi pingar varandra när vi hittar:-)

 2. mariasohl skriver:

  Vad duktig du är som sköter maten på topp trots att du inte mår bra. Trist med sjukdomar, hoppas du piggar på dig. Mina barn har varit sjuka i veckan men pigga nu igen. Helt otroligt med barn, sonen kräktes en förmiddag men när jag kom hem från jobbet var han lika pigg som vanligt.
  Jag sprang årets längsta pass idag, 15 km. Är nöjd och stolt att jag är i så bra form att jag fixar den sträckan utan problem.
  Kram och krya på dig.

  1. Tack Maria!! 15 km!!! Du är grymt stark. Heja dig:-)

 3. Ann-Louise skriver:

  Hoppas du mår bättre nu! Duktigt du är som sköter maten så bra trots att du är sjuk! Jag mår ganska bra nu och ser fram emot ett träningspass i morgon 🙂 Jag hade planerat att morgonträna idag men pga dålig (alldeles för lite) mat igår så var det bäst att hoppa över… Har haft en skön dag med Stor, igår Biggest Loser final och idag en dag i Stockholm. Inte så mycket shopping men egentid med tonåringen var värt massor!! I morgon jobb… hade varit skönt med en vecka sportlov, jag behöver verkligen städa både här och där! Kan du komma, du som har ångan uppe? 😉 Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s