Hur äter jag rätt vid långa arbetsdagar?

Jag kan nog räknas till en ”pinsam” skara som reser med hela dagens förtäring. Jag åker hemifrån ca 6.30 på morgon och kommer hem ca 18-18.30. Såhär ser dagens packning ut:

Grötplättar i en förpackning pudrade med kanel som jag äter med gaffel på tåget

Proteinshake med behållare för 2 port pulver – en dos för kl 10 och en för kl 15

2 st Frozzy pack – en med mat som ska värmas (nötbiffar med råris) och en med kalla grönsaker (sallad, tomat, halv avokado och paprika)

Nödmat – mandlar i en påse om jag blir för hungrig innan jag kommer hem

Hur gör du för att få vardagen att fungera? Hittat ett bättre sätt?

2 kommentarer Lägg till

  1. jonecca skriver:

    Bästa lådan ever! Kan inte vara utan mina… 150 spänn och den är din! Inte trängas i kylen med alla andra, dessutom har jag varit med om att mina tidigare lådor fått ”ben” och ”sprungit” ut ur kylen, dvs någon som ätit upp min lunch! Nu slipper jag lunchtjuvar, trånga och snuskiga kylskåp på jobbet och dessutom fuskar jag inte då jag hela tiden har med mig mat som är bra att äta.

    Bra tips och bra inlägg!

  2. fokuseradenergi skriver:

    Vi är Frozzy packs lovers!!!!:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s