Onsdag

Godmorgon cyberkompisar!

Vaknade tidigt med lite oro i kroppen att jag inte kommer att hinna det jag behöver idag så det blev Yoga lite tidigare än planerat. Jag är INGEN yoga guru, på en skala 1-10 så är jag väl en tvåa, skulle jag gissa. Det gör ont, är jobbigt, lite tråkigt men OTROLIGT vad bra kroppen mår när jag har uthärdat de där 60 min. Idag blev det en mild variant (I love my Yoga DVD) men till helgen så ska jag köra P90X (power yoga extreme i 90 min) som jag ogillar till och med mer…

Snart åker jag till sjukhuset med mina käkar igen… Jag har lite utmaningar sedan olyckan förra året och det är dags för check-up och att få klaga lite på huvudvärk mm. Jag försöker spara på klagolåten tills jag är där och inte utsätta alla andra för det, så jag skulle faktiskt gissa att många inte vet om det.

Idag blir det jobb hemifrån, packning för övernattning imorgon med konferens (kan bli jobbigt med maten då) och handla mat inför helgen mm.

Vad gör du idag? 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s