Check mitt i veckan

Godmorgon alla fina! Hur mår ni?

Jag är fortfarande lika trött och somnar tidigt men är galet pigg på dagarna och jag börjar bli starkare!:) Jag kunde öka på alla vikter i överkroppspasset idag och känslan är fantastisk!

Den stora omställningen är kosten! Ska jag klara av mina mål så går det inte att uppskatta och gissa utan jag behöver fylla i all mat dagen före och tänka igenom hela dagen. Det går lättare och lättare och när resultaten kommer så känns det kanon!

Hur ser en matdag ut?

 • BCAA före träning
 • Frukost: Pannkakor med frukt (köp Sannas kokbok, jag ÄLSKAR hennes pannkakor)
 • Förmiddagsmellis: Ibland och då i så fall en frukt eller proteinpulver
 • Lunch: Ris/Potatis och fisk/kött och grönsaker
 • Eftermiddagsmellis: Oftast en Questbar och kanske äpple
 • Middag: Samma som lunchen
 • Kvällen: OM jag har något kvar att äta så äter jag upp det, det godaste just nu är riskakor med pekannötssmör…. 🙂

Imorgon blir det total vila hela dagen för att köra intervaller torsdag morgon:)

Ha det BÄST idag!! Lotta

20131029-070747.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Härligt att du känner dig starkare och lite piggare!
  Min morgon har varit helt värdelös… Upp tidigt för att kunna sluta tidigt (typ nu) men så krånglar det i datasystemet, rapporten som brukar köras under natten var inte klar när jag körde ut mina (viktiga) listor, ingen svarar på IT-avd, det fanns inget kaffe (!!) och det hela började med att jag fick larmet att gå när jag klev in på kontoret… Nu kan det väl bara bli bättre, eller?? Hoppas det för nu ska jag åka till Täby och shoppa med familjen 🙂 KRAM

  1. Vilken skitmorgon! Nästan skrattretande dålig:) Jag skulle nog säga att det är värt en Facebook uppdatering:) Hoppas att dagen blir kanon nu! Kramen!

 2. Jessica skriver:

  Intensiv dag – landar på kontoret för lunch nu mellan två föredrag. Det tar mycket på krafterna att prata inför grupp – hur kul det än är och hur förbered man än är. Hoppas på ev tidig eftermiddag med en tur förbi gymmet 🙂

  Ha en toppendag!

  1. Jag är toknervös inför föredrag… Ha bästa dagen och heja dig!! Kram

 3. Anna B skriver:

  Skönt att du känner dig piggare:) Och grymt inspirerande att du får så fina resultat!

  Jag har provkört cirkelpasset inför imorgon tillsammans med en väninna och det gick bra! Det är mycket att tänka på när man ska hålla till i en lokal som normalt sett inte används till träning. Kram!

  1. Öva är nyckeln till allt! Jag var med och övade en hel kväll för en prisutdelning i USA, MS konferens. Före oss övade Steve Ballmer på sitt tal, och vet du Anna, han övade till och med hur han skulle springa och göra highfive med alla OM och OM igen. ALLA övar! Martin Luther King höll talet I have a dream typ 30 ggr före det blev så bra:) Så heja dig!! Du är fantastisk som utmanar dig! Kramen

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s