Vecka 3 av 12 är slut

Igår började vecka 4 med Sanna/David som coacher.

Jag känner stor lättnad i att någon annan bestämmer, vilket förvånar mig lite…. Jag kan fokusera på mina beslut medan kost och träning sköter de som kan det:)

Idag fick jag feedback på veckan som var och lite förändringar i träningsupplägget. Mitt sämsta val i veckan = whisky efter en urjobbig dag och efter konkret feedback från coachen så var detta min sista whisky före jul… Så nu är det alltså ingen Ben and Jerrys, ingen whisky och popcornen ligger risigt till:) hahaha.

Jag känner mig piggare igen, ver inte om det löste sig av sig självt eller om det var vitaminerna. Är ni piggare?

Just nu avslutar jag styrkan med cardio, snart blir det nog bananpannkakor och sedan åker vi till Högbo för bastu, massage och lunch.

Hur mår ni? Kramen!!

20131026-082720.jpg

7 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Ibland är det bara skönt att slippa tänka själv! 🙂

  Är grymt avundsjuk på din dag… Själv har jag morgonpromenerat, ätit gröt med keso och blåbär, duschat och gjort mig köar för… Att betala räkningar, storhandla… Yay! 🙂

 2. Anna B skriver:

  Åh, nu blev jag också peppad på en coach-period igen. Kanske önska mig i julklapp?

  Idag är det höstupptakt i byagymmet och på onsdag drar vi igång cirkelträning där jag ska vara instruktör… Gah, läskigt men roligt:) Kram!

  1. Åhhhh vad coolt Anna!! Vad roligt att du peppar andra, jag skulle också vara toknervös:) Heja dig!! Kramen

  2. Förresten Anna, såg du mitt meddelande på Facebook om P? Ang coach så hade jag turen att kunna ta 2000 kr från mitt friskvårdsbidrag till detta:) kram igen!

 3. Anna B skriver:

  Yes, jag såg om P. Ska inleda operation ”få kontakt med the new guy” imorgon 🙂

 4. Ann-Louise skriver:

  Härligt att det funkar bra! Förra veckan var mindre bra med träningen men det ska bli ändring på det den här veckan. Känner mig ganska pigg men har lite för ont i höften för att jag ska vara riktigt glad… Antar att jag måste ta tag i det snarast, och kanske ta med min krångliga axel samtidigt. Varför är det så svårt att ringa och boka tider? Jag har samma problem med typ massage, hårfrisören osv. Något att träna bort 😉 Ha en bra vecka, har du tid med något höstlov? Vi har såklart bokslut den här veckan men jag ska försöka vara ledig i morgon. Kram

  1. Hej bästa fina! Tänk att jag är PRECIS LIKADAN! Jag hatar att boka tid, och ska man RINGA och boka tid så klarar jag inte det… Jag har bytt tandläkare och kiropraktor för att få internetbokning:) Hoppas att du får ledigt trots bokslut, mitt jobb med det börjar först på måndag. Jag kommer att vara ledig torsdag för en dag i gamla stan med gullungen och sedan har vi stängt halva fredagen. Vad härligt att höra från dig AL! Superkramen!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s