Tillbaka

Igår reste vi i princip hela dagen, först buss till Phuket, sedan flyg till Bangkok, flyg till Sthlm och sedan bilen hem till Gävle. Det blev inte många timmar sömn under resan och sedan blev nattens sömn lite dålig pga jetlag. Kl 4 imorse gav jag upp att försöka sova och gick upp. Jag hade redan packat upp allt före jag gick och lade mig, och före vi åkte hem så hade jag lämnat in all tvätt så nästan allt i resväskan gick att direkt lägga in i garderoben..

I morse gjorde jag i ordning resten av huset, tvättade, gjorde shoppinglista, betalade räkningar, fixade semesterkvitton, tränade och sedan hängde vi på låset när ICA Maxi öppnade kl 8. Storhandling, lagade mat till hela veckan + fyllde upp frysen med grytor och soppor mm. Sedan hoppade vi i bilen och åkte till IKEA och köpte en 3 sits soffa till vardagsrummet, bar hem den, bar den gamla till TV rummet och tvrumssoffan till gullungens rum:)

Nu sitter jag i soffan och har ätit en muggkaka och försöker hålla mig vaken.. Jag är trött men jag är också otroligt nöjd. Vilken härlig resa! Jag mår bra i själen och kroppen och är innerligt lycklig!

Idag är jag tillbaka i coachens program med kost och träning och det känns superbra. Ren och bra mat som gör mig mätt och nöjd. Jag matar in det jag äter i Lifesum (fd Shapeupclub) för att hålla koll på protein, kolhydrater, fett och fiber. Fiber är faktiskt bland det svårare att klara målen på. Jag har träningsplanerat för veckan som kommer, ni ser mina planerade pass högst upp till vänster.

Berätta gärna lite om hur det går för dig? Mår du bra? Lycklig? Några roliga planer för 2014? Kram!

20140105-154328.jpg

13 kommentarer Lägg till din

 1. Välkommen tillbaka! Ojoj, vad mycket du hunnit fixa, starkt jobbat!

  1. Tack Marja:) Jag har ju varken uppe i 12,5 timmar nu, jag sover nog gott i natt:)

 2. Anna B skriver:

  Åh vad härligt! Så härligt med effektiva dagar när man liksom hinner ikapp och lite förbi:) Har varit seeeg idag efter en helknäpp natt med barnstök och vaken make (?) hela familjen har varit seg idag. Men det blev ett benpass och första ute-joggen för säsongen.

  Letar Londonresa åt mig och femåringen senare i vår:)

  1. Låter härligt! London är underbart! Hoppas att ni får sova i natt.. Kramen

 3. Jessica skriver:

  Hej sötis! Vilken härlig resa och såå kul att du är lycklig! 🙂

  Här är det lite lågt. Inget särkilt men klart det varit mycket med jobb och resande. Har mest sovit och provat mig igenom vinförrådet över ledigheten (alltså provat mycket men det är nog bara en flaska jag fått hjälp att dricka ut – mycket rödvinssås i framtiden :-)). Har helt tappat suget för träningen. Men jag hoppas och tror att det är en fas och då får det vara så just nu 🙂

  Kramar!

  1. Hej Jessica! Nu blir jag lite orolig för dig:-( Börjar det lugna ner sig på jobbet snart? Kraaaaam

 4. Ann-Louise skriver:

  Så glad för din skull, skönt att du är utvilad och stark. Det syns att du mår bra, du är sjukt snygg 🙂
  Själv har jag lite ångest för att gå till jobbet i morgon, det har varit skönt med ledighet och jag har fått en hel del gjort samtidigt som jag har myst med gullungarna och tränat. Vi shoppade en hel del i Stockholm och avslutade på Starbucks innan tåget hem. Idag borde jag rensa i tvättstugan, där finns det nog massor att slänga…
  Ha en bra dag! Kram

  1. Fick du fixat tvättstugan?:-) Vilken ordning du måste fått nu. Tack för komplimangen, sötnos! Vad shoppade du? Kram

   1. Ann-Louise skriver:

    Japp, nu är det (bättre) ordning i tvättstugan 🙂 Nu är det ”bara” en massa kläder som ska skänkas/kastas eller ev säljas… Och ett förråd fullt med skräp som ska till soptippen. Jag fyndade ett par Nike höga sneakers för 199 kr på Footlocker, en UA huvtröja och mjukisbyxor och så köpte jag ett linne på Hollister ( när jag tog det stod det en skylt med 25% rabatt där men den gällde tydligen inte…)

    1. Vilka härliga inköp:) Heja dig som städar ur, det är en lisa för själen. Kram!

 5. Du är ju effektiviteten själv! Imponerad! Här det en mycket slapp måndag, mjukstart på väg tillbaks in i vardagslunken. Storbarnen på skolan/dagis (inte röd dag i norge idag) och jag och bebisen har legat i sängen hela förmiddagen. Så välbehövligt. Ute ösregnar det men det är bara att klä på sig, ska strax gå och möta stora som går hem själv från skolan och sen ska vi gå och hämta tidigt på dagis. Antar att det inte bara är jag som är trött idag 🙂 kram

 6. Mörkret gör oss nog trötta allihop.. Hoppas att ni har haft det härligt idag:-) Kram

 7. beatatjata skriver:

  EXTREMT effektiv dag, man kanske skulle vara lite jetlag ;-). Glad att du är hemma!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s