Changes

Igår började jag jobba igen efter härliga lediga och underbara dagar! Det blev en mjukstart med jobb från hemmakontoret eftersom jag hade mammografi på morgonen. Jag vaknade kl 3.30 så jag hann jobba av alla mail och göra annat jobbaktigt före jag skulle åka till sjukhuset vid 7.20, ibland är det bra med jetlag men nu börjar jag tröttna. Det vore underbart att komma tillbaka i rutiner igen:)

Det känns härligt att sitta på tåget till Sthlm idag, jag längtar till mina jobbarkompisar och få höra om deras ledighet. Med mig har jag matväskan fylld med proteinshake, 2 Questbars och en lunchlåda med nudlar och kyckling. Jag är galet hungrig sedan jag kom hem så en av questbarsen är nödmat.. Frukosten i morse efter cardion var Overnight oats som gjorde mig galet effektiv på morgonen:) Jag hann även hänga tvätt, sätta på tvättmaskin, städa tvättstugan mm:)

Har ni lyssnat på Sannas och Veronicas podcast om Metabolic damage? Om ni inte har gjort det så lyssna idag! Jag har haft Sanna som coach i lite mer än 3 månader nu och är som nog alla vet jättenöjd. En sak jag lärt mig om mig själv är att jag nog genom åren förstört min ämnesomsättning. Jag kan i princip inte äta över 1700 kcal per dag utan att genast gå upp i vikt, fast jag borde kunna äta kanske 2000 kcal eller mer. Vår tid hittills har handlat om att skala bort lite fett och andra fåfänga mål.

I födelsedagspresent till mig själv så har jag fått/köpt 6 månader till med Sanna. Vi kommer att ändra fokus till mer bygga muskler och förhoppningsvis även få upp min ämnesomsättning. Det ska bli superspännande och intressant och jag längtar efter nya upplägget som kommer i slutet av veckan:) 

Hur mår ni? Vad händer:)? Kramen!

Bilder från veckan:) 

20140108-080315.jpg

En kommentar Lägg till din

  1. Ann-Louise skriver:

    Vilken effektiv morgon 🙂 Men lite jobbigt att vakna så där tidigt jämt… Själv släääääpar jag mig ur sängen alldeles för sent så det blir stressigt på morgonen, fattar inte varför jag är så trött. Igår slocknade jag i Stors säng medan hon kollade på film på datorn. Blev väckt av sambon som tyckte att jag skulle lägga mig i min säng i stället… Ingen träning på två dagar, har inte mått riktigt bra och idag ska jag till min mamma som fyller år. Det blir tacos i stället för tårta – helt ok 🙂 Ska försöka ladda hem podcasten, verkar intressant. Har själv bantat till och från tidigare… Skönt med helg snart igen! KRAM

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s