Juni och update

Det är nästan precis en månad sedan jag uppdaterade här sist så nu är det dags igen:)

Livet rullar på som vanligt, det är mycket på jobbet och jag har nog arbetat lite för mycket sista månaderna så nu är jag sliten. Tappade rösten helt i tisdags kväll och har kraxat sedan dess. Ingen träning med andra ord men mycket fokus på maten och gymmet:)

Maten

Jag äter jättegott och är så himla nöjd!! En av de bästa sakerna med min tid med Sanna är att hon inte har några pekpinnar. Jag får veta hur mycket protein, kolhydrater, fett och kostfiber jag ska äta och sedan bestämmer jag hur det ska se ut. Jag ska vara ärlig och säga att för att klara kostfiber kraven så blir det en viss sorts mat man äter men allt är gott och det är vackert och mättande. Just nu piffar jag nog till det mesta med melon och jordgubbar. Jag äter bakad gröt i alla de former och mina kärleksmums är favoriten.

Träningen

Just nu vilar jag som sagt men annars så tränar jag på med fullt fokus. Fick nytt program i förra helgen som jag bara hann köra ett pass av. De är grymma och hårda program och jag älskar det! Jag vill ju bli stark:) Coachen justerar cardio efter mina rapporter på fredagar och just nu är det ganska lite av den varan.

Älskade hemmagymmet

Om några veckor så åker jag till USA (jobb) och jag hade sparat pengar för att shoppa kläder. Tyvärr så blir det samma varje gång jag är sjuk.. Jag sitter och surfar i träningsbutiker och bara längtar efter att få träna.. Denna gången innebar det att hela potten pengar gick till att köpa nya hantlar, hantelrack och ett snakerope! Åhhhh vad jag längtar in i gymmet nu. Jag ska sälja mina ställbara hantlar och köra med lösa istället. Jag köpte vikterna (kg);

 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 12,5
 • 15
 • 17,5
 • 20

Jag mår ganska bra i min kropp och själ och det är en härlig känsla:) Visst har jag lite pluffs på magen och det skulle ju inte göra något om det ramlade bort… Men jag gillar att äta för mycket för att tänka mig att ”svälta” för att få bort det:) Jag väger lite mindre än sist men äter mer och DET är COOLT! Jag får öka med kalorierna var annan var tredje vecka och det är fest varje gång:) Reverse dieting när det är som bäst!

Vad händer hos er? Hur mår ni? Har ni några frågor/funderingar? Kramen!

20140613-151936-55176914.jpg20140613-151937-55177059.jpg

20140613-151936-55176761.jpg

8 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Vad härligt att höra vännen! Du verkar må toppen på alla sätt! Var åker du i USA denna gång? Hoppas du får en fantastisk resa!! Kram

  1. Tack Trillis!:) Jag åker till Washington DC. En dag shopping och sightseeing och sedan fullt med roliga möten mm. Heja dig på loppet! Fick du in mycket pengar? Kramen!

 2. Trillingnöten skriver:

  Åh vad kul! Washington är fint! Speciellt under sommaren 🙂 Härligt att få shoppa lite och sen även få jobba. Du verkar gilla ditt jobb mycket och det är toppen! Jag har nästan fått in de pengarna som jag tänkt, men det gick trögt…Lite svårare än jag trodde. Har ju inte så mycket bekanta och vänner här ännu, märkte jag 🙂 Vi får se om det är något jag gör om i framtiden. Kanske om några år! 🙂 Jag är inte nån PR-expert alls…
  Ha det toppen! Kram!

 3. Jessica skriver:

  Härligt med en update! 🙂 och avis på USA resan är jag så klart!

 4. Ann-Louise skriver:

  Härligt att det går så bra för dig!! Min mamma har sina syskon i USA så hon och mina syskon åker dit efter midsommar för att hälsa på. Gissa om jag är avundsjuk och vill följa med… I övrigt har det varit tufft, med min farmor. Det har blivit si och så med träningen och maten. Men det ska bli bättre! Registrerar du all mat i Lifesum? Funkar det bra? Kram, hoppas du mår bättre imorgon ♡

  1. Ledsen för dig! Jag reggar allt och alltid i Lifesum. Jag har varit rätt trött på deras dåliga uppgraderingar men inte hittat ngt bättre alternativ… Just nu funkar det bra faktiskt.. Tack för ombry!! Kramen

 5. Emma L skriver:

  Var du inte nöjd med de ställbara hantlarna? Tänkte eftersom du byter ut dem. Nyfiken bara. Kul att lösa uppdatering. Kram!

  1. De var jättebra jmf med att byta vikter på hantelstång men inte bättre än att ha alla vikter separat. Sparar tid och lättare att dropseta mm. Dock mycket dyrare än ställbara hantlar men nu tog jag mig råd.. Bra start är ställbara hantlar:-) kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s