Veckans planering

Veckans planering är lite svår denna gången, jag har inte riktigt koll på hur veckan kommer att se ut.

Måndag har maken bilen så då cyklar 14 km till stationen (tåget går 7.06) och sedan hem igen på kvällen. Förmodligen behöver jag packa  lite extra mellis, jag är galet hungrig mest hela tiden just nu. Gullungen kommer på kvällen 🙂  Tisdag och onsdag är jag nog i Sthlm över dagen. Torsdag ska jag på ett ärende in till stan, KANSKE jag även cyklar dit 🙂 Det är mycket så klart med  blivande huset och allt…  Middagar är planerade till och med onsdag, enligt tidigare inlägg. Recept på kyckling kommer! Våfflorna har jag precis lagt ut:-)

Veckans träning:

Måndag: Cykel 14 km * 2
Tisdag: HIIT
Onsdag: Biceps/Triceps/Mage
Torsdag: Vila/Stretch, ev cykel 14 km * 2 (beroende på väder och lust)
Fredag: Axlar/Bröst/Mage
Lördag: Ben/Rumpa/Rygg
Söndag: Löpning med maken + mage

6 kommentarer Lägg till din

 1. Tina skriver:

  Hej!
  Du är tuff du som ska cykla så långt så tidigt på morgonen 
  Vad spännande med huset!
  Jag har vilodag i dag, perfekt efter överraskningsfest för mig i går .
  På tisdag börjar jag på 4 veckors Army Camp….hoppas att jag fixar det.
  Kramiz

  1. Oj vad coolt Tina! Är det grattis kanske? Med tanke på överraskningsfesten? Berätta om ArmyCamp? Dygnet runt eller ngn gång i veckan? GALET spännande? Massor med kramar!!!

   1. Tina skriver:

    Alla som fyller jämnt under året grattas samtidigt så i år var vi 5 st som blev totalt grundlurade. Jag fyller inte förrän i maj.
    Army campen är 3 dagar i veckan i 4 veckor, tisdag, torsdag och lördag. Varje pass är 1h och 15min. Jag kan berätta mer när jag varit där.

    1. Vilken härlig present, Tina:-) Längtar att få höra OCH se bilder:) kraaaaam!

 2. Maria S skriver:

  Hoppas vädret är med dig imorrnbitti när du ska cykla. Här har det blåst, snöat och regnat omvartannat hela helgen. Solen har dock tittat fram ibland. Idag vilodag och det behövdes efter att ha haft huset fullt av fina vänner på middag igår. Totalt 12 personer. Men härligt att få samlas så det är värt att vara lite seg. Träningsplaneringen är klar liksom maten för veckan. Underbart med kortvecka.
  Dina våfflor måste jag testa, får bli till helgen!
  Nu kör vi!
  Kram

 3. bodycomf skriver:

  Jag håller också tummarna för att du får fint cykelväder imorgon bitti! Och den där planeringen verkar det vara fler som har det lite klurigt att få till denna veckan, även jag! Det är ju påsk och fredag-måndag blir nog lite hursomhelst har jag en känsla av. Bortbjudna både fre, lör och sön, till olika ställen. Puh…! Blir mycket ”välja det bästa, skippa det sämsta”, men det blir nog bra hur som helst. Ett par träningspass hoppas jag få till åtminstone! :-)Hoppas du haft en fin söndag, kycklingarna såg ju gudomliga ut!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s