Lååångfredag? I hope!

Alla helger går så fort och jag vill verkligen ha en  riktigt låååång fredag idag!

Igår jinxade jag baket, jag förutsatte att mina granolabars skulle bli kanon! Och vad händer då? De blev helt smuliga och lite smaklösa, jag bröt sönder dem i en musliburk så maken får smaska i sig dem på annat sätt. Nu är nästan alla mina smakingredisenser slut så jag ska åka till Coop under dagen och fylla på med allehanda saker så jag kan baka lite ”kaffebollar” och dylikt.

Jag har varit väldigt hungrig en vecka och jag märker på byxorna att de blivit större, jag äter frukost kl 7 hemma och svimmar nästan före mellanmål kl 10. Idag tog jag EAA aminosyror och gick en morgonpromis på 54 min vilket brukar vara en baggis men kom knappt hem. Svimfärdig fixade jag ägg-på-sportknäcke och havregrynsgröt-med-kanel-äpplemos och svalde allt utan att säga ett ord och nu är jag LITE mer människa. Jag ska träna axlar, bröst och mage senare idag när jag har mer kraft i kroppen, typ före lunch:)

Sista veckorna har varit ganska tuffa och det beror på att jag beslutat mig för att byta jobb. Att ta beslutet, bestämma vart jag vill jobba och sedan säga upp mig har varit supertufft och en lång process (flera månader) Nu är det gjort och sagt, jag har sörjt några dagar eftersom det är jobbigt att säga hejdå till alla härliga jobbarkompisar, men vänner tappar jag inte bort även om jag byter arbete och det är så jag försöker tänka nu. Snart börjar nästa kapitel i mitt jobb-liv. Spännande!! Tuffare, mer utmanande och helt säkert superroligt! (Det bestämmer jag ju själv 🙂 )

Igår kväll kom påskkärringar på besök och lämnade ett handskrivet kort med ”Glad Påsk”, idag när jag kommer hem från promenaden så tror gullungen som gått ner i köket att det kortet är från Påskharen!? Så det blev äggjakt idag.. Skratt. Mitt ägg innehöll Black Marabou, 3 hårband från Adidas, en resehandduk som tar noll plats i träningsväskan (maken som finurlar på lösningar inför kommande jobbet) och POPCORN! Tokbra hare!

Jag vill även tacka Jörgen från programmet ”Älskling, du har blivit en tjockis” på TV3 i veckan som givit mig ett påskägg med valfritt storlek på gummidäck att ha att träna med, tack bästa Jörgen! Om jag kommer förbi Göteborg så hämtar jag upp det 🙂 Tar det som handbagage som du föreslog:-)

Glad Påsk alla HÄRLIGA GOA cyberkompisar!! Tränar ni idag? Kram!

Nya rosa påsknaglar med BLING:-)

Nysnö på marken och kallt som s**an!

15 kommentarer Lägg till din

 1. Härligt att det är officiellt, jag tyckte att en hel del av pressen släppte när alla väl visste. Det kommer bli grymt, glad för din skull!!

  Härligt med för tidig äggjakt också, jag hoppas på en låååång helg i största allmänhet, tiden får gärna gå sakta just nu :-). KRAM!

 2. Ann-Louise skriver:

  Spännande – grattis! Det blir säkert hur bra som helst 🙂 Duktig du är som vågar… skulle oxå vilja göra något annat men har inte riktigt tron på mig själv just nu… Vet inte riktigt heller vad jag vill bli när jag blir stor så det gör ju saken inte bättre! Kanske hinner fundera över ledigheten?!
  Vilket bra ägg du fick, själv blir jag nog utan… Men jag ska köpa mig en egen present nästa vecka, om vi kommer iväg till någon bra sportaffär. Jag behöver nya hantlar och det ska jag ge mig själv 🙂 Stor fick en tröja igår och Liten en biobiljett, alla glada och nöjda!
  Stor kram till dig och ha en trevlig påskhelg!!!

 3. AmandaP skriver:

  Härligt Lotta! Blir förstås nyfiken på dit nya jobb, men du berättar bara det du vill!
  Vilket påsk ägg du fick- påskharen känner nog dig:-)
  Min minsta flicka vann ett påskägg i går med godis för 400 kr och har lite svårt att förstå varför hon inte får äts godis till frukost- det var ju hon som vann!
  Jag tog oxå en pw i morse på en timme, senare i dag blir det ett kb pass med fokus på rygg och axlar.
  Ha en underbar lång fredag. Kram

 4. Maria S skriver:

  Grattis till nytt jobb! Modigt tycker jag, går själv i bytajobb tankar, inte helt lätt när man vet vad man har men inte vad man får. Fast man måste ju våga lite ibland oxå. Ska nog börja leta annat lite mer aktivt så får vi se…
  Vill oxå ha en låååånghelg. Kört mitt långa löppass nu på fm, blev knappt 15 km. Imorrn får det bli intervaller.
  Vilket bra ägg du fick 🙂
  Ha en fin dag!

 5. bodycomf skriver:

  Åh, då förstår jag att det varit mycket på sistone! Både nytt hus och nytt jobb och allt på en gång! Du är tuff som orkar! Fortfarande lika mycket pendlande? Härligt ägg förresten, mitt (till mig själv) innehöll godis och tepåsar från Kusmi. Sen fick jag presentkort till ett par skor jag spanat in av sambon. Nice!! 🙂 Hoppas du får en låååååång fredag och att den är fylld av god mat och bra träning!

  AmandaP – haha, 400 kr!!!!! Ingen dålig påskpresent… Min tjej förstår inte heller varför man inte kan äta godis hela tiden. ”Det är ju MITT ägg”…

 6. Therese skriver:

  Ät, ät, ät är mitt råd! Med allt du haft runt omkring dig det sista kräver sin energi. 🙂 Ha en underbar lång dag och hoppas du får till träningspasset. Jag fixade mitt som du såg i förmiddags, underbart!! Kram

 7. Tina skriver:

  Vad spännande med nya jobbutmaningar. Förstår att det varit tufft beslut.
  Nu har jag kört ett pass med många plankor av olika slag, utfall och ryggresningar. Känns efter gårdagens Army. Där var det övningar m däck nästan hela passet. Skulle vi inte springa med ett på axlen så var det staffet, upphopp eller armhävningar från det.
  Snygga naglar  och vilket trevligt påskägg du fick!
  Önskar dig en låååång härlig fredag 

 8. Emma L skriver:

  Åh vad spännande Lotta. Och vad skönt att du landat i ditt beslut. Förstår att det inte är ett enkelt beslut att ta när det gäller jobb. Är såklart supernyfiken på vad det är men du berättar kanske sen om det känns okej. Mest nyfiken är jag såklart på om det blir fortsatt pendling (jag beundrar dig så att du orkar!!).

  Ha en fin påsk Lotta. Kram

 9. jessicannamaria skriver:

  Åh grattis till nya jobbet! Hoppas du kan ansas och slappna av lite nu när det är officiellt! Och stor eloge till dig som kastar dig ut, inte alla som vågar.

  Skiiiiiiiitsnygga naglar! Måste fixa snart alltså, det är ju så billigt här men har inte tagit mig tid ännu.

  Verkar som det händer mycket med kroppen nu, häftigt! 🙂

  Hoppas du får en jättelång och skön fredag och helg nu Lotta, det är du värd! 🙂

  1. jessicannamaria skriver:

   * andas, inte ansas.. Älskar autokorrekt.

  2. Tack fina Jessica!!! Hoppas att du får superhärlig helg;-)!!! Kramisar

 10. skånekullan skriver:

  Grattis till nytt jobb, förstår att du har jobbat hårt för att kunna ”bestämma vart du ska jobba” jag vill oxå byta jobb, men det är inte lätt utan akademisk bakgrund och är dessutom ”livegen” med tre månaders uppsägningstid. Men jag vill lämna it-branschen eller jobba med it på ett företag som inte har IT som kärnverksamhet. Jag undrar som många andra om du slipper pendlandet, du är en stor förebild vad det gäller få tid till träning med ett så krävande jobb och dessutom pendla. Glad påsk

  1. Hej Skånekullan:-) Jag har inte heller någon akademisk utbildning och jag har 3 mån uppsägningstid:-) Hoppas att du hittar bra lösning på ditt nästa jobb:-) Glad Påsk!

 11. Elgot skriver:

  Här kommer kommentar i efterskott, jag ligger efter med mer än fönsterputsningen 😉

  Stort GRATTIS till ditt beslut och ditt genomförande! Så skönt att vara kapten på sin båt. Förstår att det går i 230 på alla plan just nu, men efter storm kommer lugn. Visst?!

  Stor kram!

  1. Tack fina Elgot! Nu kommer lugn, snaaaart! Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s