Annandag – still svullen

Godmorgon kompisar!

Sista dagen av ledighet före verkligheten startar igen! Solen skiner och det är förmodligen jättekallt ute men otroligt vackert.

Gårdagen präglades av massor av saker att göra, igår kväll var jag helt slut i både kropp och hjärna efter riva altan med kofot (den som byggde den altanen måste tömt hela Gästrikland på spikar), bära allt bråte mm. Jag hann även göra kalops som blir middag tisdag och någon  mer dag i veckan.

Igår sprang jag inte på grund av galen träningsvärk över hela kroppen och den har tilltagit idag tillsammans med lite ont i ryggen från funktionella träningen igår, jag har känt det hela natten, till och med när jag sov.. 🙂 Så jag hoppar faktiskt löparpasset, jag gjorde 45 minuter på crosstrainer och körde bergsklättringsprogrammet.

Nu ska jag preppa mellis och lunch, och jag har tagit fram lax till  middag. Vi drar till stuga/tomten och river nästa altan och förmodligen lite till. Jag är lite ”förvånad/chockad” att kroppen fortfarande ser så svullen ut sedan påskgodismyset i fredags, vore schysst om det kunde försvinna nu?

Igår provsmakade jag kaffebollarna, galet goda! Recept kommer! (du kommer bara att gilla dem om du gillar kaffe..)

Kram på er! Que pasa idag?

En kommentar Lägg till din

  1. Trillingnöten skriver:

    Den där svullnaden alltså…jag kan ha det en vecka ungefär. Jättejobbigt! Kaffebollar är jag sugen på! Give me 🙂 Ha en fin måndag! Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s