Härliga Tisdag?

God morgon!

Gick  det bra att gå upp idag? Jag var helt slut när klockan ringde 4.45, det var kolsvart ute och det regnade! Jag skulle köra 12 st backintervaller i pulkabacken idag, men jag hade nog inte ens hittat TILL backen i det här vädret och mörkret. Jag fick planera om och hoppade på crosstrainern och körde ca 35 minuter intervaller, 2 min KÖR och 3 min nedvarvning, jag körde på programmet i maskinen för jag var alldeles för trött för att orka tänka ut något. Till  sällskap hade jag Biggest Loser USA som verkar  nästan blivit en crossfit box? I alla fall Bobs lag som i princip bara kör sådant just nu?

Jag var lite mör efter tomtjobbet igår på dagen. Så mycket frisk luft och mycket tunga lyft. Förutom att flytta alla stockarna så flyttade vi även mycket stenar med hjälp av skottkärra men de ska ju lyftas på och av, OCH köras till rätt ställe. Jag älskar stenar i de flesta utföranden och vill spara/skydda de jag vill ha i trädgården före grävskopan kommer. Middagen igår var enkel och god; Lax med en påse frysta grönsaker i ugnen med lite sås.

Dagens packning till  jobbet  är klar:

Mellis: 1/2 grapefrukt, 200 gr Kesella 1% med lite hasselnötter

Lunch: Kycklingfilé, hel dinkel, kikärtor, tomat, paprika, morot

Mellis: 1 grönt äpple, 200 gr kesella 1% och lite hemmagjord musli

Nödproviant-tills-trött-Lotta-åker-tåg-hem: 1 tsk jordnötssmör

Hoppas att ni får en superhärlig dag idag!!! Jag ska få träffa härliga L & L på jobbet och det ska bli roligt att få höra om hur deras helg varit 🙂

Kram!!!!

9 kommentarer Lägg till din

 1. bodycomf skriver:

  Jag tränade inte före jobbet idag, känns helkonstigt!! Får längta till kvällens crossfit istället 🙂 Bra gjort att planera om så snabbt, trots den tidiga timmen! Ha en bra tisdag, kram!

  1. Tack Helena 🙂 Jag var jäääättetrött idag.. Hoppas att du får det kanon i boxen ikväll! Kram

 2. Fia skriver:

  Inponerande, Jag gick med upp vid fem i morse. Men får erkänna att träning var nog inte det första som jag tänkte på. Bra jobbat.

 3. Trillingnöten skriver:

  Liite skönt att vara tillbaka till vardagen igen kan jag tycka att det är 🙂 Men bara liiite. I alla fall första dagarna när man får träffa kollegor och tjöta lite! Sen tar jag gärna ledigt en vecka till! haha. Ha en fin tisdag! Kram

 4. beatatjata skriver:

  Hej!
  Läser ikapp, grym plan för att återfå fokus (fast jag tror aldrig du har tappat det… ;-)). Du är så grymt målmedveten, jag försöker applicera lite mer Lotta i mitt liv också (du har ju redan gjort mig till en morgontränare så jag ska nog kunna ta lite fler delar!).

  Lite segt att gå upp idag även om jag fick sova ääända till 05.00 :-). Förkyld med lite halsont, you know, så det blev lite rörlighet/stretch/någon slags solhälsningar i köket medan jag vaktade äggen och gröten. Skönt för en stel och väldigt träningsvärkig kropp!

  Vilken helg ni haft förresten, verkligen AKTIV på alla sätt. Och typ stenålderscrossfit med bära stockar och köra sten! Grymt! Vi har verkligen mest slappat inne (och tränat liiite) hela helgen.

  Vilken BL-säsong är du på förresten? Tror det är säsong 12 jag ser, med Bob och Anna och Dolvett som tränare? Bara¨på avsnitt fem eller nåt.

  1. Godmorgon Härliga! Jag tittar just nu på Säsong 13 där Dolvett och Bob är tränare. Jag är så glad att du är hemma igen, alldeles för tyst från dig när du är på semester 🙂 hahaha. MASSOR med kramar till dig och din stela kropp. Jag ska stretcha och foamrulla mig i kväll igen:-)

 5. AmandaP skriver:

  Att du orkar planera om på morgonen, jag hade nog vänt mig i sängen och somnat om:-)
  Jag har sådan värk i hela överkroppen sen i går, då vi hjälpte våra fina grannar i stugan att röja på deras tomt- fint blev det!
  Så idag blir det nog intervaller ell löpning.
  Ha en fin dag.

  1. Godmorgon Amanda!:-) Det hade varit superlätt att somna om men lite sisu har jag i mig:-) Vi får stretcha båda två idag, jag är också trött i ryggslutet efter stockkånkande:-) Ha det härligt!

 6. Ann-Louise skriver:

  Duktig du är! Och vilken helg du har haft!
  Ledig dag idag, så skönt! Eller ledig och ledig, har röjt i Litens rum. Hur mycket leksaker kan en ”liten” tjej ha egentligen??? Och kläder!! Det får bli köpstopp NU 😉 (tror jag inte hon skulle gilla förstås, ha ha). Har inte ”hunnit” träna idag, tar det imorgon bitti i stället.
  Tänker vara ledig då med 🙂 Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s