Din coaching ger fokuserad energi? :-)

Anneli är en  fantastisk coach som leder företaget Din Coaching.  Jag har jobbat aktivt med  Anneli som coach i perioder när jag gjort stora förändringar i livet, och hon är fantastisk på att coacha mig så att jag blir mitt bästa jag.

Jag har bjudit in Anneli att göra ett motivationsinlägg till oss i en gång per vecka, jag hoppas att det kommer att göra oss alla lite mer medvetna om våra tankar och beteenden. Här hittar du hennes blogg.

Om Anneli:

Från den dagen då jag började göra aktiva val har mitt liv utvecklats som jag vill. Den livsåskådningen vill jag dela med mig av till andra.Jag har en mångårig och framgångsrik karriär som säljare, säljchef och ledare bland mina erfarenheter. Idag jobbar jag professionellt med individuell coaching i företag och för privatpersoner.

Individuell coaching handlar om förändringsarbete, att bli medveten om dina tankar och valda sanningar. Att förstå dig själv och andra, hur du kommunicerar med dig själv och din omgivning. Våga bryta oönskade beteendemönster, göra aktiva val och bli den du VILL vara.

Som certifierad integrativ coach jobbar jag idag med individuell coaching i företag och med privatpersoner.

4 kommentarer Lägg till din

 1. Elgot skriver:

  Så intressant! Vilken fin blogg hon har, Anneli!
  Tack för bra lästips. Stor kram 🙂

  1. Imorgon kommer hennes första blogginlägg här hos mig, och sedan kommer hon att ge oss en ny tanke varje måndag morgon 🙂 Massor med kramar!

 2. Therese skriver:

  Så spännande!!! Vilken bra grej du fixat Lotta! Kramar från en trött och låg småbarnsmorsa som inte fått till träningen idag heller. 😦

 3. maria mollstedt skriver:

  Ser fram emot detta!! Bra idé, tack för att du delar 🙂
  Kramar!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s