Rapport från soffan

Ojojoj vad jag vill träna men det är bara att inse att det kommer inte att ske denna veckan. Febrig, rossel i lungorna och väldigt hängig = ingen träning alls. Ska jag vara ärlig så flåsar jag av att gå till kaffemaskinen så kanske det räknas som cardio denna veckan?

Jag jobbar liggande från soffan och betar av möten (över video), alla mail och har tagit mig tid att gå på lite seminarium över webben som jag missat tidigare. Ikväll kommer maken hem och jag längtar att få bli ompysslad, att någon lagar maten och kanske hämtar kaffe/vatten så jag slipper cardion…

Hoppas att jag inte smittat folk jag träffat i veckan, jag har 3 gubbar som jobbar i trädgården med att lägga grus runt huset och lägga ut jord för blivande gräsmattan.

Nu håller jag mig hemma och inne tills jag blir bra igen! KRAM på er gobitar!

En kommentar Lägg till din

  1. Ann-Louise skriver:

    Krya på dig! Hoppas du blir riktigt ompysslad av maken när han kommer hem 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s