Utan blogg är träningen inte lika rolig..

 

Hej härliga bloggkompisar!

Vad jag har saknat er!!  Det är inte lika roligt att träna utan mina bloggkompisar.

Sista 2 veckorna har gått lite i höströtthetens tecken, jag sover typ hela tiden som jag inte jobbar? Torsdag kväll exempelvis så låg jag och halvsov i soffan från 19 till 20.30 och sedan sov jag från 21.00 till 06.30 på fredagen men orkade ändå knappt gå upp ur sängen? Det har smittat av sig lite på träningen så nu studsar jag inte in i gymmet och studsar ur men jag tränar. Jag följer coachens program till punkt och pricka, i alla fall när det gäller träningen.

När det gäller kosten så har det inte varit lika lätt. Mina och coachens veckouppföljningar går från fredag till torsdag och förra veckan var inte direkt en ”normal” vecka:

 • Fredag: Incheckning på hotell i Sthlm för mys med maken. Middag med vänner som innebar 2 glas vin och inte helt perfekt mat om man säger så (enligt kostplanen)
 • Lördag: Styrketräning i hotellgymmet, bra frukost enligt plan, sushi till lunchen (faktiskt ok inom mina ramar i nya planen), mellanmål blev apfelstrudel i gamla stan (hmmmm, inte så ok?) och mysmiddag på Beirut Cafe med massor av meze och grillat. Sammantaget så blev det alldeles för lite protein och för mycket fett.
 • Söndag: Intervaller på hotellgymmet, bra hotellfrukost, sedan åkte vi hem, bra lunch och bra middag mm men eftersom jag inte planerade dagen i förväg så missade jag lite i min kostplan och åt för mycket protein och för lite kolhydrater….
 • Måndag: Styrketräning. Normal dag med jobb i sthlm – tummen upp:)
 • Tisdag: Styrketräning: Ledarskapsutveckling på Bosön, enda måltiden jag kunde planera var frukosten och det gjorde jag bra:) Låg för lågt på både kolhydrater och fett när jag senare matade in maten…
 • Onsdag: Startade med intervaller på löpbana (100 meters bana?) i mörkret på Bosön och sedan ytterligare en konferensdag. Åt för lite protein och för mycket fett:)
 • Torsdag: Vila. Hemma igen och missade proteinmålet eftersom jag somnade i soffan och glömde kaseinshaken…

Ni kanske börjar förstå att jag inte varit den bästa kunden? Nya tag startade igår och nu SKA jag fokusera på detta och göra rätt.

I morse så tvingade jag med maken in i gymmet och det blev lite roligare, jag hoppas att höströttheten släpper snart…

Hur mår ni? Pigga? Några tips till tröttisen? Kram!

PS TACK för alla ni som mailar och kommer fram till mig och tycker att det är tråkigt att det är tyst i bloggen, det värmer!!

20131019-083056.jpg

 

27 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Härligt att höra i från dig!!! Duktig du faktiskt ändå är med tanke på förutsättningarna!!

 2. Jessica skriver:

  Härligt att höra från dig!!
  Visst är höstteöttheten värdelös…. Lider fortfarande av förkylning mer eller mindre, bara blivit promenader men nu i helgen tar jag nya tag 🙂
  Men du – du kanske inte varit en kund som följt allt till punkt och pricka – men du har anpassat dig efter situationen och livet har inte stannat upp för det. Ibland har man sådana veckor och det är en jäkla tur- livet skulle vara bra tråkigt annars! 🙂

  Hoppa du får en toppen dag!!

  1. Tack Jessica för pepp!! Hur går det med nya jobbet och balansen? SUperkramen!

   1. Jessica skriver:

    Balansen har legat mest på att håll mig o-stressad och frisk just nu och så får det vara ibland! Det är ändå en livsstil jag strävar efter och då är det svackor.. Men oj vad jag känner att jag blir låg när jag inte får träna ordentligt!! Men bara att hålla ut – har ju ett helt liv att träna! 🙂

    1. Bra Jessica, du är grym som förstår balans och lugn att genomföra det.. superkramen

 3. Anna skriver:

  Du är grym, glöm inte de ❤ DU är en inspiration!
  Jag är oxå trött, jag vet inte riktigt vad man kan göra åt de. Det är svårt tycker jag. VI får kämpa på och beställa en massa ifrån Iherb 😉 kramar

  1. Tack Anna:) Jag fick nya grejer igår:) Kakaokokossmör och cashewsmör och ngt extrakt som ska smaka smör:) Nya kostplanen innehåller väldigt lite fett.. Kramen!

 4. mrsmetal skriver:

  Det är så jävla (ursäkta språket) nyttigt att ha såna trassliga veckor ibland. Vi lär oss så mycket av det. Kul att du kör med coach, jag tror hon är jättebra!
  Kämpa på! 🙂

  1. Tack MrsMetal:) Jag är jättenöjd med coachen hittills:) Ha det bäst!

 5. Ann-Louise skriver:

  Härligt att du är tillbaka!!!!!! Jag har tänkt på dig massor och velat maila dig men eftersom du har haft så mycket på jobbet har jag inte velat störa… Hoppas tröttheten går över snart, det är kanske en kombo av mycket på jobbet och höstens mörka?
  Jag tycker att du har gjort ett grymt jobb med tanke på omständigheterna, du har gjort ditt bästa och kört det du kan! Du är den mest fokuserade jag känner!! =)
  Själv har jag ont i magen efter gårdagens vikingkebab… Hoppas på att få till ett pass på e.m., nu är det ishallen med Liten en timme och sen stan med Stor (som vill att jag ska lösa ut ett par jeans hon har lagt undan). STOR kram till dig, ha en riktigt skön helg!
  (sorry för lååång inlägg)

  1. Tack AL just för ditt långa härliga inlägg så jag får veta vad som händer:)!!! Igår drömde jag om pizza HELA dagen, tokhungrig.. Idag försöker jag parera och lägga ut maten mer jämnt över dagen. Hoppas att magontet blir bra och att träningen blir GRYM! Superkram!

 6. Pia skriver:

  Vad roligt att höra från dig! Jag planerar också på att återuppta bloggandet igen 🙂 Men denna paus har varit välbehövd! I’ll be back! Kram vännen! ps. Kommer till Stockholm en förlängd helg i december. Kanske ses…

  1. Härligt PIA! Maila när du vet datum så kollar jag om vi får ihop det:) Jag åker till Thailand i dec, LÄNGTAR. Superkram fina Pia!

 7. Cilla skriver:

  Superkul att höra från dig 🙂 Du är saknad ska du veta. Och de gånger jag har tagit det lite piano med bloggandet har jag också upplevt att det inte är ”lika roligt” att träna. Roligt så klart, men man finner också mkt energi i att skriva om det och dela med sig till andra. Kram på dej!

  1. Tack fina Cilla! Tur att vi har vårt bloggcommunity, jag behöver dig/er! Superkramen!

 8. Therese skriver:

  Åhh, min bästa inspiration och förebild har uppdaterat. ♥♥♥♥ Ja, det är inte lätt med kost och planeringar. Glad att du är ärlig mot dig själv. Jag mår bra, väldigt bra. Lite tjock, men jag känner glädje. Det ska bort och jag har träffat en dietist som även är pt. Det blir bra detta. 🙂 Kram

  1. TACK Therese!!! Är du pigg nu? Glad för dig att du mår bättre i alla fall… Vill höra mer om dina planer sedan:-) Superkram

   1. Therese skriver:

    🙂 Jag är inte utskriven från läkaren ännu. Det går framåt. Men kanske 3 månader till måste jag medicineras. Jo, jag är jättepigg. Har nu 147 i HB mot 89… Japp, jag berättar lite mer nästa vecka. Kram

 9. Anna B skriver:

  Så härligt att höra från dig!

  Jag har precis drabbats av första höstförkylningen men den verkar vara lindrig så jag har tränat på rätt ok ändå. Är hemma hos föräldrarna en sväng och firar femåringen, träffar kompisar och bror med familj så kosten går i kompromissernas tecken men det får vara ok för nu. Kraaaam! Kom snart tillbaka:))

  1. Skönt att förkylningen är lindrig…. Vet vad du menar med matkompromisser:-) Kram

 10. Trillingnöten skriver:

  Nu är jag också tillbaka lite smått så nu hoppas jag att du fortsätter blogga lite mer 🙂 Behöver all inspiration jag kan få! 🙂 Visst är det roligare när man får lite respons! Du är så himla bra!

  1. Heeeej Trillis! Läser din blogg och sett bilderna på storasyster och nya underverket:-) Mysigt att höra från dig!!! Kram

 11. Maria S skriver:

  Åh vad roligt att höra ifrån dig. Den där tröttheten har slagit till hos mig också men inte med full kraft. Hösten har ju varit helt underbar hittills. Jag tränar på och mår bra. Har börjat på gym, så kul, är lite nykär haha!! Kör två pass på gymmet, ett för underkropp och ett för överkropp, sen varvar jag med löpning, intervaller, cirkelträning med både granntejer och kollegor. Träningen är så rolig just nu. Att dessutom mannen köpt gymkort vilket gjort att vi hittills fått till ett pass tillsammans är en riktig bonus. Blir roligare om vi delar det intresset. Ta hand om dig! Kram

  1. Det låter underbart Maria!! Jag längtar tills jag blir mig själv igen:) Superkramen!!!

 12. beatatjata skriver:

  Tror ändå att du sköter dig bättre än de flesta! Och livet måste ju få innehålla en myshelg då och då… Hoppas du (och jag!) blir piggare snart!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s