Lägesrapport:)

Hej Bästa fina!

Hur mår ni? Jag ligger i soffan idag och är typ sjuk? Eller jag vet inte vad det är men har tokont i magen och huvudet (det senare kommer 20130831-092850.jpgsäkerligen från att jag ligger still) Så brasan brinner, gullungen och jag har tänt ljusen och tittar på film i princip non stop. (Maken är i sin mancave och spelar)

Sista veckan så har jag haft väldigt ont i höger underarm så jag har passat på att köra med min ”hemmaultraljudapparat” 3 ggr idag och är nästan symptomfri. TOKCOOLT!

Vad händer hos mig? Här händer ALLT! Jobbar som en gnu, jag har 2 jobb just nu och däremellan så sover jag och äter och tränar lite grann. Jag har köpt mig hjälp genom bästa Sanna kommande 3 månaderna.  Hon och David (Iformonline) har byggt träningsprogram och kostprogram som vi sedan följer upp och justerar veckovis. Det är så härligt spännande och pirrigt även om hela jag är upp och ner med nya tankarna runt hur jag ska äta. Om några dagar så kanske det går lättare – hoppas hoppas:)

Jag har fått frågan varför jag valt att göra detta, jag som ändå äter så bra och tränar så mycket. Dels vill jag säkerställa att jag äter och tränar rätt nu när jobbet tar så mycket energi, dvs att få hjälp med balansen. Min förhoppning är att lära mig ännu mer om jag hur tajmar kolhydrater, protein och fett under dagen och runt träningen samt hur jag får de resultat jag kämpar så hårt för att få. Jag vill se mer definition på kroppen och kunna klara fler reps på klassiska övningar såsom chins, dips och armhävningar mm men fokus är HELHETEN. Att träna rätt och äta rätt och få bästa möjliga resultat av den tid jag lägger ner i gymmet:)

Hur mår ni? Vad händer och sker? 🙂 Kramen!!

14 kommentarer Lägg till din

 1. Mies liv skriver:

  Min erfarenhet säger att oavsett hur bra en tränar och äter finns det alltid något en kan justera! 🙂
  Just idag ser jag andra röra på sig i stället för att röra på mig själv dock. Fotboll på schemat. 🙂

  1. Mysigt att höra från dig Mie:) Är ni ute i regnet eller inte? Ha det bäst!!

   1. Mies liv skriver:

    Jag sitter på Stockholms Stadion så det är fint värre. 🙂

    1. Åhhhh 🙂 Det låter bra.)!!! Njut!

 2. Therese skriver:

  Helt rätt, det är jättebra att gå nya inputs och idéer så man inte snöar in på ett spår. Lycka till och uppdatera gärna vad som händer under dessa 3 mån. Kram

  1. Tack för pepp, T! Kram

 3. Anna B skriver:

  Har det riktigt fint:) Provsmakar årets Kir Royale (egen svartvinbärslikör) med goda ostar och egen krusbärsmarmelad till. När maken kommer tillbaka från tvättstugan blir det ett avsnitt eller tre av the Killing. Sjukt beroendeframkallande!

  Håller fast vid tresplit och har snöat in på cykling som cardio i och med sjukgymnastens löpförbud för att få ligamenten i foten att läka ordentligt. Kul ju med cykel:) MTB på landsvägar och skogsvägar men idag började jag fundera på en räcer (räser?) Kul att höra från dig. Kram!

  1. Vilken härlig kväll! Diet = inte mycket till mys här… Jag älskar min racer men har nog bara cyklat 5 ggr i år, tror jag. Periodare:-) Kram!

 4. beatatjata skriver:

  Som sagt, var snäll mot dig! Glad för utförlig rapport igår. Kram!

 5. Pia skriver:

  Hej vännen! Roligt att höra från dig. Spännande med coach. Jag tränar på som vanligt och tycker det ännu att det är rätt skönt med bloggpaus… Fast visst saknar jag det också. Men pausar ännu en tid. Ha det bra! Kram!!!

  1. Härligt Pia att du mår bra och kör på:) Tänker på dig! Kramen!

 6. Jessica skriver:

  Ibland är det bra att prova nytt och få andras input- hoppas det ger de resultat du är ute efter 🙂 och att du frisknar till!!

  Jag har varit sjuk i över en vecka igen – sjuk en, jobba två, sjuk en… Så mina träningspass kan räknas på en hand den senaste månaden. Fluffig med andra ord – men det är karaktärsstärkande! 🙂

  1. Härligt att du ser det positiva i det som händer:) Jag vill verkligen få mer resultat av träningen nu så jag är fokuserad:) Om än lite förvirrad över mina nya riktlinjer, det är inte lätt alltid…kramen!! PS Nu får du hålla dig frisk ett tag:)

 7. Ann-Louise skriver:

  Hoppas det går bra med nya programmet och att du piggnar till snart. Magkatarr som spökar från allt jobb och stress kanske? Kom ihåg att vara rädd om dig! Själv var jag trött och seg i kroppen förra veckan, absolut ingen ork samt ont både här och där, så det blev bara en yoga klass och ett träningspass hemma. Känner mig liiite piggare idag så jag ska köra ett pass idag efter jobbet. Ha bästa veckan, roligt att höra från dig 🙂 KRAM

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s