Hur gick vecka 6?

Ytterligare vecka har lagts till handlingarna i mitt 12 veckors program med coachen.  Min sjätte vecka var en sjukvecka och med tanke på att jag fortfarande är lika dålig så kommer minst 3-4 dagar i vecka 7 vara sjuk/vila också…

Fredag: Körde benpasset i gymmet och åt lite mer protein och kolhydrater än plan (men nästan på plan) Fredag är lika med popcorn, så jag matar först in popcornen i matdagboken Shapeup Club, sedan matar jag in kolhydrater direkt efter styrketräningen och sedan ser jag vad som blir över till resten av dagen:)

Lördag: Överkroppspass i gymmet samt efterföljande konditionspass gick bra men jag var ovanligt svag. Efter passet var jag helt slut och sov i soffan hela dagen (borde varit en varning kanske…) Jag åt nästan exakt enligt planen.

Söndag: Intervaller på löparbandet och konditionsträning på crosstrainer, kände mig stark och pigg. Jag springer nu intervallerna på maxfart på mitt löparbandet vilket är mycket bättre än när jag startade… Efter passet så dog i soffan IGEN! Jag höll mathållningen jättebra! Icke styrketräningsdagar är mindre kolhydratsdagar och det är trist. Jag ÄLSKAR dagar med mycket kolhydrater och helst mycket fett (men sådana dagar finns inte)

Måndag: Eftersom jag känt mig sliten så tog jag vilodag från träningen. Under dagen blev jag ”svagare” och svagare. Efter lunch kände jag mig svimfärdig och lämnade sista mötet och skyndade mig till tåget, lite rädd att jag skulle svimma eller något. Jag tog mig hem och inser att jag nog fått influensa…  För att vara en dag med lite kolhydrater så åt jag lite för mycket sådant och lite för lite protein..

Tisdag: Influensa-jobba hemma (galet på jobbet hela veckan). Sova och jobba från soffan hela dagen. Lite lågt på protein.

Onsdag: Influensa – jobba hemma och sova i soffan- låg ca 10-20 gram för högt på både protein, kolhydrater och fett. Jag är svag och har molnade ont i magen så konstant ätande kändes som det jag vill mest…

Torsdag: Influensa – jobbar hemma från soffan när det går men några videomöten i hemmakontoret. Låg ganska perfekt på maten men kanske lite lågt på protein.

image 0369

Idag och imorgon blir det vila i soffan, jag måste vila om jag går till kylskåpet och hämtar något. Måndag till onsdag i kommande vecka så blir det utvecklingsdagar på Bosön, coachen ska fixa träningsprogram att köra ute med bara kroppsvikt på mornarna före frukost, och eventuellt ska vi träffas några minuter då hon också är på Bosön.

Min älskade man och jag har bröllopsdag under dessa konferensdagar så vi tänkte fira oss i helgen. Men vi vet inte vad vi ska hitta på? Vi hade bokat plats på Högbo Spa men jag var besviken när jag var där sist så vi har avbokat det.

I veckan så har jag tvivlat lite på min egen satsning på formen till och från, jag har fantiserat om pizza och Ben and Jerrys och tittat på gamla kort och tycker att jag bara står och stampar på samma plats. Men jag har bestämt mig för att VERKLIGEN ta mig igenom detta och ge allt jag har. Jag vill komma vidare och den enda personen som kan ta mig dit är JAG. Så jag ska vara stark och göra rätt val för MIG:)

Hur mår ni? Berätta om vad som händer hos er!! Kramen!

PS Bjuder på bilder från vårt bröllop på en privat ö i Thailand. Bilden där Markus bär mig vann bästa bröllopsbild i 2 tidningar det året:)

image 0338

20131116-101313.jpg

4 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Härliga bilder! Tråkigt med influensa 😦 Jag har också varit förkyld men inte som du. Krya på dig! Kram!!

  1. Tack fina! Super-krya-kram!!

 2. Ann-Louise skriver:

  Ledsen att du är sjuk… 😦 Hoppas du blir piggare tills nästa vecka! Jag tycker du är grym med mat och träning, jag tycker inte du ska känna dig ”dålig” för att du tänker på skräpmat ibland. Det gör vi nog alla. Du tänker ju bara, hur många är det inte som gör också? Äter skräp alltså (som jag). Förra veckan var ok med maten men allt kan ju bli bättre. Hade ett samtal med sambon igår så jag tror och hoppas att vi är på banan igen, och förhoppningsvis får jag ner honom (vid köksbordet!) så vi kan planera nästa veckas mat där vi både får tycka och jag får planera in mina lite nyttigare alternativ om övriga familjen vill annat.
  Jag tog mig äntligen iväg till osteopaten/sjukgymnasten så jag fick ultraljud på min sjukt onda höft och exentriska övningar med gummiband att göra för axlarna, plus att jag skulle smörja axlarna med liniment/heat lotion två ggr om dagen. Tid igen för ultraljud nästa vecka. Hoppas det blir bättre snart.
  Kämpa på nu fina Lotta, jag vet att du fixar det! Det är jobbigt att vara sjuk, jag är också mer sugen på elände då. Det går över 😉 Stor kram till dig, hoppas du hittar något att göra med mannen. Har du kollat Sätra Brunn utanför Sala? Jag har hört att det ska vara bra. Underbara bilder, det lyser kärlek om dem!!!

  1. Tack fina AL! Du är fantastisk på att peppa!! Du gör mig så glad! Jag åt faktiskt en liten slice pizza igår kväll när pojkarna åt pizza och jag åt sallad. Det gjorde mig nöjd och glad och nu är pizzafantasierna borta:) Det andra jag jag var sugen på var Ben and Jerrys men jag gjorde en egen variant med lättmjölkchoklad och hackade en questbar och hällde i och orkade inte äta upp hälften:) Det är INTE likt mig men jag var mätt, nöjd och är helt on track idag igen.
   Jag har fortfarande inflammation eller ngt i min högerarm som gör konstant ont, sedan förra veckan så har jag börjat tejpa den (kinesiologi), så idag är det dags att tejpa om den.
   TACK för ditt stöd underbara människa!!!! På nyårsafton i Thailand är det galamiddag och idag provade jag en Armani klänning i garderoben och jag tror att jag kommer att känna mig fin i den:) LYCKA! Superkram och hoppas att höftböjaren mår bättre snart! !Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s