Måndag:-)

Ingen träning idag, jag står just nu i gymmet och stretchar baksida lår. Jag har ont där jag alltid har ont efter löpning, en elak fog + sittknölarna.. Jag var ganska trött och medtagen hela dagen igår, 2 h på crosstrainer och 1:40 h jogging på löparbandet kändes.

Jag tog mig samman i alla fall och fick lagat mat till veckan; helstekta kycklingar och fisksoppa.
Idag är det en 14 h dag så jag preppar mellanmål ordentligt, har lunchmöte och får nog köpa middag vid 20-tiden på Arlanda på vägen hem.

TACK alla härliga utmanare OCH supporters för igår!!! Jätteroligt och det gav mersmak.

Vad händer idag? Hur mår ni i kroppen och själen? Kraaam

Nymålade tånaglar för Spanien och stor gäsp mitt i fototagning

20120305-063344.jpg

19 kommentarer Lägg till din

 1. Annie skriver:

  Gormorgon!
  Kroppen är lite sliten och jag har nog fått en nerv i kläm i höften så den strejkar lite efter all träning igår 🙂 Men huvudet mår toppen och själen likaså!
  Nu är det tid för en arbetsdag, hoppas du får en bra start på veckan.
  när åker ni till spanien? Kram

  1. Godmorgon fina Annie! Vi åker jääättetidigt på lördag morgon. Hoppas att du får en KANONdag! Nya jobbet startar idag? Kram!

 2. Maria S skriver:

  Härliga bilder 🙂 Spanien låter skönt, vi åker till fjällen nästa vecka och det ska bli så härligt att komma hemifrån och få mysa med familjen. Dessutom tar vi med mormor och morfar så jag och mannen hinner åka lite tillsammans ibackarna 🙂
  Men först en bra vecka, eller hur!?
  Ha en fin dag, kram

  1. Härligt Maria, mys med familjen slår allt annat.. Men först tar vi som sagt en bra vecka:-)! Kram!

 3. HelenaE skriver:

  Jag måste missat, när åker ni på semester? Skönt!! Jag står på bandet för nedvarvning nu efter ett pass med perfekt teknik och extrem fokus. Ska bli spännande att se hur det kommer kännas i kroppen… Ha en bra (lång) dag!

 4. Trillingnöten skriver:

  Jag är grymt impad av er alla igår! Herregud! 🙂 Jag ska också ta mig en sån utmaning i sommar när jag är med maken i NYC 🙂 Så ska jag köra mitt eget Vasalopp mitt i sommaren. Kanske springa i Central Park i 4 timmar? Nåt att se fram emot! Ha en fin måndag vännen och TACK för allt stöd du ger i varje kommentar. Det betyder oerhört mycket för mig ska du veta 🙂

  1. Tack Trillis! Vi hittar på fler utmaningar under året:-) Massor med kramar, Trillis!!!!

 5. Elgot skriver:

  Jag var sliten igår eftermiddag och gick och la mig tidigt. Var stel och uschlig i morse, men efter ett P90X stretchpass, cykling till bussen samt tupplur på väg till jobbet så känns jag som ny. Jag skippar dagens löppass, det får räcka med att jag ska cykla hem i eftermiddag… UPPFÖR som du säkert hört mig säga några gånger redan.
  Spanien, å så skönt.
  Ha en fin dag!
  Kram

  1. Du är urstark, Elgot! Älskar dina bilder från igår, det ser ut som du kan flytta berg! Jag ska ta det lugnt idag, ge kroppen en chans till återhämtning:-) Glad för dina uppförsbackar:-) Japp, Spanien från lördag! kramisar!

 6. Helene skriver:

  Ja idag känns det i låren och vaderna hos mig men det var skönt med en promenad ute på eftermiddagen, det får mjölksyran att gå ur och man slipper stelheten.

  Kan inte fatta att jag orkade igår man man blir peppad och fokuserad när det gäller och det är ju tur det!

  Önskar dig en mysig semester

  1. Tack för igår Helene! Vad starka vi var!:-) Jättecoolt!! Jag hade fullt upp med hushållsgöra så benen och kroppen var nog i konstant rörelse… Tack igen för roligheter igår. Jag har 5 dagar kvar innan jag åker:) Kram!!

 7. beatatjata skriver:

  Jag känner mig förvånansvärt pigg i kroppen faktiskt! Nu hade jag inte något högt tempo, mer som en rejäl promenad men efter 3,5 timme kan jag ha jätteont i vanliga fall… lite träningsvärk i armar och axlar men det är ju inte vasaloppets fel ;-).

  Hoppas du får en bra dag, lång som attan förstår jag! Jag har en riktig surdeg som bara måste bli färdig typ nu men jag sitter och väntar på samtal från alla inblandade innan jag kan komma vidare, frustrerande…

  KRAM!

  1. Surdegar suger:-( Håller tummarna att det blir fixat fort! (för smärtfritt brukar det inte vara med surdegar) Skönt att du mår ok i kroppen idag. Jättekram till fina dig!!!

 8. StepUp 2 Fitness skriver:

  Nu har jag läst ikapp…GRYMT BRA jobbat tjejer!!! Vilken prestation!
  Här är det också vila från träning idag efter en fantastisk helg med Spartan!
  Hoppas du får en bra dag! Fina tånaglar 🙂 Bamsekram!

  1. Hahaha, Betty. Ser nu att man ser en av mina blåsor efter gårdagen:-) Massor med kramar!

 9. Ann-Louise skriver:

  Vilken lååång dag du har… Men du har ju verkligen något att se fram emot, så skönt att få komma bort på semester 🙂 Jag hade gärna stannat i Gävle ett par dagar till, men det var som sagt skönt att få komma bort i två dagar!
  I dag är det stretch inbokad, morgonträning i morgon. Är oxå lite stel efter gårdagens ben-rumpa pass och efter ”lunchen” blev det en timmes pw – behövde rensa lite i tankarna och passade på att få lite sol på mig! Kram

  1. Vad skönt med sol och tankerensning:) Det skulle jag vilja hinna med imorgon eller onsdag.. Massor med kramar!

 10. Tina skriver:

  Vilka ben jag hade i går kväll, sån träningsvärk. I går kväll var jag på bio och jag kände mig som en 6-åring som inte kunde sitta still, ville helst kastat upp benen och stretchat ut baksida lår. Konstigt nog är jag fit for fight idag.
  Ha en bra dag på jobbet.
  Tänk snart ska du på en skön semester. Gött!

  Kramiz

  1. Jag hade sååå ont i blygdbensfogen i går kväll, låg och skruvade mig tills kl 21 då jag gick och lade mig.. Glad att du är pigg idag igen 🙂 Kraaaam!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s