Torsdag – ny dag, ny chans

Jag vaknade i princip lika trött  fortfarande, och huvudet dunkar.. Jag tror att något sitter snett i ryggen och jag ska ringa kiropraktorn så fort han vaknar. Bildbevis på puffy eyes är bifogad.

Jag fick med maken på tidig morgonpromenad och det var skönt för kroppen och själen,  härligt att hinna prata om allt som händer och sker och samtidigt fick gullungen öva på att gå hemifrån till bussen själv  och komma ihåg att låsa. Skakig av hunger efter promis så nu är det gröt, äpplemos, ägg och vitaminer. Räknar redan ner till förmiddagsmellis, idag är det en riktigt hungrig dag.

Ingen träning idag enligt planering  och det var nog tur. Imorgon är det på´t igen. Ikväll blir det veckohandling och det känns faktiskt roligt, det finns ju så mycket smaskigt att handla och laga till nuförtiden, jag tycker att det hänt massor bara sista månaden? Jag borde ta tag i delprov 3 i kursen också men just nu verkar varken tid eller hjärna räcka till för mer saker.

Jag reflekterar över att jag inte har någon träningsvärk i biceps eller triceps idag, trots att jag verkligen försökte komma dit på passet igår. Det fick jag inte heller i Spanien trots att maken verkligen försökte  pressa mig till det yttersta? Jag ska verkligen försöka  ÄNNU hårdare nästa gång.

Den här veckan har det varit mycket fint som händer i övrigt, underbara Per (en kollega i branschen) har varit i USA och har lämnat in tuggummin till mig på jobbet, en kollega som vet att jag är en Tele2-Frank fan har fixat genom kontakter Frank-hörlurar,  jag har fått så mycket fina och snälla mail, roliga telefonsamtal, fina överraskningar på posten (kommer inlägg om det sista senare) mm. Bara sådär, jag fyller inte år eller något, utan bara fin och härlig vardagsglädje. Har det hänt något härligt i ert lv i veckan? Kram!!

Frank lovers = min familj, vår gräsklippare (robotklippare) heter Frank, bor i ett ”fårhus” med sitt namn på skylt utanför, vi citerar Frank reklam mest hela tiden. Just nu är det mest ”I am starving, take me to Feskekyrkan”

8 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Det är de små överraskningarna i vardagen som gör det så spännande att leva 🙂 Det är så härligt med lite omtanke tycker jag! En liten grej gör stor glädje i någons liv som sedan själv blir inspirerad att göra något för någon annan 🙂
  Ha en superfin dag! Kram!!

 2. Ann-Louise skriver:

  Men å, tuggummi från USA… Love it!
  Ledsen att du inte är pigg, hoppas du får tag på kiropraktorn så du kan kolla av ryggen. Själv tränade jag i morse, och det gick ganska bra faktiskt! Däremot har jag ont i rumpan efter mina promenader till och från jobbet, och en övning som jag fick av ”min” sjukgymnast i måndags, trots att jag har stretchat duktigt varje morgon och kväll 😦 Drygt!
  Ha en riktigt bra dag, ät lite extra och njut av att våren är på väg (förhoppningsvis).
  Kram!!!

 3. Therese skriver:

  God förmiddag, trist med huvudvärk! Jag och maken vaknade med samma. Beror nog på dålig sömn för vår del. Kl 6.00 i morse var båda barnen vakna. Suck!! Nu är det mellis och sedan är det dags för träning. 🙂 Kramar till dig och hoppas din huvudvärk släpper snart.

 4. Härligt med överraskningar! Och snart är du pigg och återställd igen, det tar på krafterna att åka på semester ju ;-). Diggar också Frank, just nu ”where´s frank…. In the samsung-phone!” :-).

 5. stepup2fitness skriver:

  Hej fina! Härligt med överraskningar och omtänksamma kollegor och vänner! Idag är jag också seg efter 4 dagar med svärisar och kalasande igår. Men Isabel var väldigt nöjd och glad över att ha farmor och farfar på besök.
  Hoppas du får träffa kiropraktorn snart och blir av med dina besvär. Stor kram till fina dig!

 6. jessicannamaria skriver:

  Låter som en riktigt härlig vecka! 🙂 Hoppas det löser sig med ryggen snart! Här fortfarande inte riktigt kommit igång med min dag, pojkvännen har varit ledig ett par timmar mitt på dagen så jag har blivit distraherad 😉 Men nu har han gett sig iväg på föreläsning så nu blir det kanske lite ordning. Måste skicka iväg ett mail som tar emot lite.. ett sådant där ”kan-vara-världens-chans-om-allting-klaffar-men-skitnervöst-och-jobbigt-ändå-speciellt-om-saker-och-ting-inte-löser-sig-till-det-bästa”. Men bara att kravla sig ur comfort zonen och trycka på ”skicka” antar jag… 🙂

  1. Tryck på knappen!!! 🙂 Läs igenom 2 ggr först 🙂 MASSOR med kramisar till fina dig!

   1. jessicannamaria skriver:

    Tack för peppen! 😉 Bara att hoppas på svar också… det som är det ”värsta” med den här personen. Så oproffessionellt tycker jag.. :-/

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s