Påskharen har gått all in!

Förberedelser inför påsk – on track!

Påskägg till gullunge – Tidning, liten godispåse, blå hatt, turkosa shorts och rosa piké (Bra priser på HM :-))

Påskägg till maken – 2 små enkla saker + lite godis (vågar inte skriva här ifall han läser 🙂 )

Påskmat:

 • Hemmagjorda små köttbullar
 • Prinskorv från delin (98% kött)
 • Gullungens ägghalvor (hans specialité)
 • Kanske lax
 • Sill
 • Stark västerbottenost eller liknande
 • Vad har jag glömt? 🙂

Jag gjorde matplaneringen igår kväll:

Torsdag: Ugnsgratinerad kassler med grönsaker

Fredag: Texmex

Lördag: Påskmat

Söndag: Påskmat

Måndag: Helstekt lax i ugn med champinjon/vitlökstäcke

Läääängtar till långledighet! Jag ska mysa med familjen, njuta, träna som en gnu och börja beta av min låååånga att göra lista…

Har ni koll på livet idag? Massor med kramar!

 

 

 

4 kommentarer Lägg till din

 1. beatatjata skriver:

  Grym du är! Grym träning, grymma påskpresenter, grym planering. Det här planeringsproffset har FORTFARANDE inte bestämt vad vi ska göra på påsk, alldeles för mycket i huvudet för sådana beslut. Vad magen vill är en sak, vad resten av familjen önskar en annan… Det enda jag vet är att om jag inte får varmrökt lax, massa sill och ägg( både från höns och med godis i) så blir jag sur på riktigt :-). Fixade iaf ett par små påskpresenter till flickorna idag, yay för mig!

 2. Tina skriver:

  Å vilka fina kläder! Jag fyndade också kläder till sonen på HM i helgen. Stadium har också snygga killkläder till bra priser.
  Jag har inte planerat helgens mat ännu. Men jag tänkte att vi ska äta laxen i morgon för dottern åker till Danmark på handbollscup hela helgen. Första Påsken utan henne .
  Nej, nu ska jag köra till 1:a armyn 

 3. Maria S skriver:

  Snygga kläder till gullungen 🙂 Är lite småstressad, vi åker bort torsdag till lördag och det ska packas, handlas och allmänt fix innan. Började packa idag för imorrn måste jag träna på kvällen efter simhallen. Lite orolig för maten när vi åker till svärmor,men från lördag är det lugnt igen, då blir det påskmat här hemma och jag har koll igen 😉 Men allt löser sig, det gör det alltid. Jag ska börja med att snart hoppa i säng. Ligger back på sömnen…
  Kram och godnatt!

 4. Ann-Louise skriver:

  Planerat maten för påsken, i stort sett. Kan bli undantag för släktbesök… Middag hos mina föräldrar inplanerad till lördagen – underbart! Har inte planerat träningen fullt ut men jag ska vara ledig tisdag och onsdag nästa vecka (påsklov) så jag har bestämt mig för att jag SKA hinna träna mellan allt annat jag har på långa listan… Och inte minst göra något roligt med mina älsklingar 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s