Vasaloppet är nära nu!

Halloj kompisar!

Här är sträckan vi kör imorgon:) Jag har vallat för glid och kolhydratladdat som en galning med både semlan (men gillade inte bullen, så jag hoppas att det var socker nog i mandelmassan, samt popcorn. Jag vet att det var fel sorts kolhydrater… 🙂 )

Prognoserna pratar om ett kallt och snabbt lopp imorgon, så klä er smart:-)

Alla som deltar och skickar in en bild under/efter loppet får chansen att vinna Spartan utbildningar!! Jag kommer att lägga alla namnen i en skål och dra vinnarna nästa söndag. Maila eller MMS:a gärna under och/eller efter loppet så ska jag försöka lägga ut bilder att pigga upp oss med 😉 Fokuseradenergi@hotmail.se eller +46 703-50 71 51.

Vasaloppsutmaningen på Facebook

Vad kan vi vinna?

Bulgarian bag på balance 24/3. 10-18 – 2 platser a 2450 kr

Equalizer workshop balance 25/3. 4 timmar. 2 platser á 600 kr

4 personer får alltså chansen att bli ännu bättre på roligt funktionell träning och samtidigt få energi och kraft från Spartan Warriors gänget :-)

Jag tar med mig datorn ner till gymmet så jag kan lägga upp bilder under loppet om ni mailar.

Maila också mig ni som vill få uppdateringar på målgång via sms (ifall ni inte kan läsa blogginlägg i telefonen eller inte har någon TV )

Ha det härligt!!!!!!!!!!! kram!!!!

PS Om någon ångtar sig och hänger på imorgon så kör!! Maila mig bild och namn/blogg efter så är ni med och tävlar:)

Vilka har sagt att de ska köra?

Anmälda:

Anders Fokus Vilja Framgång

Carina L

Malind

Annette Annettes sida

Jennie F

Annie Live IT Love IT

Åsa MotherhoodAllOnMyOwn

Malin Kan jag kan du

Joanna Livsvinst

Suzan Ett Dussin Pannor

Betty StepUp 2 Fitness – kör KB utmaning

Marie Träna Träna Träna & Hälsa – kör KB utmaning

Helene K

Louise G

Lisbet M

Anna G

Beata (BeataTjata PostBaby Shapeup)

Tina G

Christel S

Pia N

Carolina B

Lorraine F

Jag

Sari K

Stig P

Elgot (Frekkin´Fabulous)

Kanske är med:

Ida Mitt aktiva liv

Ulrika LO

Annika L

Carinni

Maria S

Lars W

11 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Kör järnet nu imorgon! Jag hejar på er!! 🙂

 2. Elgot skriver:

  Jag hörde: SNABBT lopp. Me like! 😉
  Tack Lotta för att du ordnar och styr med detta! Det kommer att bli minnesvärt! 🙂
  Kram på dig

  1. Tack Elgot för att du är med:-) Vi ses imorgon!! Kramisar!

 3. Malind skriver:

  Såhär kvällen före kommer beslutet att jag oxå kör med er imorgon!

  1. Välkommen Malind!:-)

 4. Maria S skriver:

  Jag ska heja på er, lycka till! Jag avstår, får inte ihop det…

  1. Sådant är livet ibland, massor med kramar till dig, Maria!!

 5. Emma L skriver:

  Kommer heja massor på er från soffan där jag kurerar min influensa och spanar på vasaloppet medan jag dricker te och äter scones (en tradition som firats i många år i denna familj fast imorgon får jag fira den själv eftersom resten av familjen är i Vimmerby).

  Kram

 6. HelenaE skriver:

  Kör kör kör !!! Tänker på er och hejar på! Själv ska jag ha examination och under övervakning instruera en kund i tio övningar med perfekt teknik. Nervöst! Hade hellre kört 4 timmar cross, men får bli nästa år! Håller koll på er sen när ja är klar. Heja heja heja!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s