Tisdag

God morgon kompisar!

Igår hann jag bara jobba och sedan var det dags att sova.. En lååång dag med andra ord. Idag var det dags att träna rygg, triceps och mage.

Dagens träning:

 • Uppvärmning crosstrainer och Swings (de senare funkar sådär med axeln..)
 • Ryggresningar på boll + latsdrag
 • Rodd i XC + Rodd med hantel stående
 • Triceps press i XC + Tricepspress med hantel
 • Tricepspress över huvud
 • Dips på bank
 • Fällkniv raka och fällkniv sneda i Redcord med fötterna
 • Equalizer/Body press dipbar dra upp knäna rakt
 • Stående med tung kb i handen och dra ner handen mot knät och upp igen, byt sida
 • Planka

Allt så många jag kan med bibehållen teknik och 3 set.

Idag när jag känner mig väldigt stressad så saknar jag mina gamla FÄRDIGA program, det är jobbigt att vara stressad OCH välja övningar och känna mig orolig hur långt jag hinner.. Ska fundera lite på detta…

Nu blir det gröt, ägg och ½ banan och sedan tåg till Sthlm.

Igår började jag kontakta 2 personer som de första 2 jag dragit som vinnare, de ska kolla sina kalendrar om de kan träna dessa datum ( i Sthlm) eller inte, sedan går jag vidare och drar ytterligare namn. Så fort det är klart vem som åker och tränar vad så skriver jag ut det på bloggen.

Kram!!! Vad händer hos er??

10 kommentarer Lägg till din

 1. HelenaE skriver:

  Du fick ju till ett bra pass! Men förstår din stress, jag vet ju att du hatar att avbryta mitt i eller inte hinna allt man tänkt. Jag med!! Har just kört mitt pass och måste nu skynda mig till duschen!!!!! Ha en bra dag!

 2. AmandaP skriver:

  Förkylningen bytes mot någon magbakterie, så nu har jag vilat i en vecka. Är så sugen på att köra tungt, ska se hur kroppen känns framåt dagen!
  Ha en bra dag. Kram

 3. Trillingnöten skriver:

  Jag vet vad du menar med att hitta på pass! Jag måste sitta i helgen och fundera ut lite till nästa vecka…annars blir jag superstressad! Ha en fin tisdag!

 4. StepUp 2 Fitness skriver:

  God morgon fina! Bra pass blev det ju! Förstår precis vad du menar med ett färdigt program 🙂 Jag är klar med stretchen och vab resten av dagen. ( yogan uteblir)
  Vad kul vinnarna kommer att ha, tufft men såååå kul 🙂 Skulle gärna vilja vara med igen och igen och igen…
  Ha en bra dag vännen! Kram!

 5. Precis så känner jag med nu, därför glad att jag har ett pass att bara köra, inte tänka. Annat sorts upplägg ju, med helkropp osv men ändå. Tillräckligt mycket i hjärnan just nu! Rätt skön dag, i alla fall i några timmar innan jag måste förbereda inför telefonmöte i eftermiddag. Med två barn runt fötterna. Oh well. Innan dess ska jag bara slappa! Läsa ikapp i lite bloggar, kolla film och gosa med Liten när hon vaknar. Kram!

 6. Ann-Louise skriver:

  Förstår hur du menar. Jag hade ett pass klart i morse, men det tog så kort tid så jag var tvungen att hitta på en cirkel till att göra. Men det löste sig ganska bra, tror jag. Nu ska jag planera resten av veckan bättre. Maten är planerad, förutom min matlåda tills i morgon. Har ingen lust att köpa mat men har ingen aning om vad jag ska laga heller… Kanske får göra morgondagens middag idag och lite extra så det räcker till två matlådor.
  Ha en bra dag, hoppas den är kortare idag! Kram

 7. Pia skriver:

  Som de andra säger, så förstår jag hur du känner. Men det blev ju ett bra pass :-). Jag är ju helt frälst på bodyrock nu. Tycker det är skönt att inte behöva planera utan bara köra dagens pass. Passar mig jättebra just nu. Dessutom är passen varierande, både styrka och cardio. Har träningsvärk varje vecka. Inte efter varje pass, men speciellt efter de som tar sin dryga halvtimme. Ska försöka få in ett joggingpass i veckan också.

  1. Jag kanske ska fundera på BodyRock ett tag, tack Pia. Ska fundera.. Kramisar!

 8. Jessica skriver:

  Jag förstår precis vad du menar, visst är det kul att välja och variera också men vissa dagar vill man bara att kroppen ska Veta vad den ska göra och bara köra, så att man kan koppla bort hjärnan.

  Min hjärna har inte riktigt kopplat på ännu efter helgens bravader, känner mig bakfull, vilket jag alltid gör när jag lider av jet lag. Men ska ta mig ut i friska (kalla, -4) luften idag i alla fall och sen stretcha lite. Har suttit alldeles för mycket de senaste dagarna.

  Hoppas du får en jättebra dag, Lotta! 🙂

 9. Tack alla för peptalk:-) OTROLIGT stressigt just nu och då blir det lite konstigt.. Men det mesta är bra:) Kramisar !!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s