Ojojoj söndag

Vaknade jättetidigt men tack vare sommartiden så var det inte så tidigt:-) Klockan sju tog vi på oss löparkläderna men  redan när jag gick nerför trapporna så kände jag att ALLT gjorde ont i kroppen. Gårdagen med powerwalk i rekordfart, ben/rumpa träning, 4-5 timmar springande upp och ner i slänten (jag och bästa grannen eldade upp allt gräs och vass längs våra 3 tomter (vi stöttade även grann-Maggan)) Jag var HELT FÄRDIG igår kväll, jag låg och kved och ville egentligen gå och sova redan kl åtta men fick noll stöttning för det.. 🙂 Mitt i allt i går så var det så mycket att göra att det gick ganska dåligt att få in mellisar mm så igår kväll var jag väldigt hungrig och sugen så lördagsgodis blev Ben & Jerrys.

Tillbaka till morgonens joggingrunda, när vi kommit till korset där vi brukar börja springa efter uppvärmning, så hade vi båda så ont i benhinnor mm av att gå så TROTS att vi bestämt oss för att bara gå idag så blev vi tvungna att springa för att uthärda våra 7,5 km. Nu sitter vi här och äter frukost och är märkbart medtagna, idag äter jag 1 grapefrukt i bitar med kesella 1% och hemmagjord müsli.

Nu ska jag gå och packa för Norge resan (Ledningskonferens i Oslo i 2 dagar) och sedan hoppas jag på varm sol så att  jag kan ligga och sola på altan med ljudbok i öronen.  Jag har ett pass jag ligger back på sedan i fredags som jag eventuellt ger mig på OM lusten och orken kommer (och det gör den förmodligen)

Idag har jag testat ett par andra kompressionsstrumpor på rundan, återkommer om detta.

Massor med kramar!!!!!!!!!!!! Hur går det för er? Planerat veckan? Min planering kommer upp om ca 2 timmar:-)

En kommentar Lägg till din

  1. stepup2fitness skriver:

    God morgon! Vad duktiga ni är som ger er ut en söndagmorgon med värkande kropp!
    Jag är också färdigtränad och planerar veckan. Vi får gäster i em och bjuder på våfflor ( på våffeldagen) Jag borde egentligen inte fika mer nu, har kalasat sen i onsdags 😉
    Ha en skön söndag! Massor med kramar!!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s