Fäääärdig!!!!

Nu har jag gjort alla pass jag ”lovat” denna veckan! Pust! Dagens andra pass var axlar/bröst/mage (fredagens pass). Jag lät frukosten sjunka ner och gjorde hushållsbestyren och sedan blandade jag BCAA i vattenflaskan och låste in mig i gymmet.

Axlar & Bröst & Mage

KB Swings lätt vikt 20 st (vill inte pressa min skada..)

3 set – så tungt jag fixar och så många jag kan MEN inte så det triggar skadorna

Hantlar front pull press + hantel rodd bänk + XC press bröst

Hantlar over huvud + breda armhävningar

Skivstång till bröst liggande + Hanteldrag upp till hakan (stående)

Fällkniv max antal raka och sneda + tung kb I ena handen gå ner mot knät (sida mage)

Mage pilatesboll mellan fötter upp och ner + Crunches på bänk

Max planka 2 set (efter andra setet var axeln ordentligt uppretad)

Proteinshake och banan i magen, inlägg postat så nu ska jag duscha, fräscha, laga mat till gullungar och sedan blir det  kanske en tur till HM eller Stadium. Jag hoppas att solen blir varmare så jag kan lägga på altandäck och ta en tupplur med ljudbok i örat, men än så länge är det för kallt. MYCKET kallare än igår…

Kram!

 

En kommentar Lägg till din

  1. Annie skriver:

    Bra jobbat! Själv har jag 4 timmars equaliser och buddy i kroppen just nu 😉

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s