Åhhh vad jag längtar!

Tittar i planeringen och ser att det är jogging imorgon! UNDERBART! Precis vad jag behöver! 20130111-060647.jpg

Det blir inomhus på löparband men hellre det än inget alls. Jag har massor av träningslust och behov av att bränna stressa hormoner så det blir kanon:) Bra planerat helt enkelt!

Jag känner av min gymlek igår, liksom öm i ryggraden? Den är nog inte van att försöka klättra med fötter upp på väggar.. Mina sittknölar är ömma efter cyklingen i lördags och för att inte tala om min svanskota? Kanske jag behöver byta sadel eller sätta på någon gelekudde ovanpå? Efter en olycka 2010 så har jag ju en svanskota som är bruten och sitter lite fel, och det känns just nu.

Såååå lite jogging imorgon och annat fokus i några dagar blir kanon:) På lördag är det dags för racer igen…

4 kommentarer Lägg till din

  1. Anna skriver:

    Underbart med löpningen, jag ska med springa imon 😛
    Testa en gelekudde, jag har alltid de på cykeln. Det blir så mkt bättre. Nu kanske de inte hjälper dig jättemkt då du har en skadad svanskota, men de kanske hjälper lite iaf ❤ kram

  2. Ann-Louise skriver:

    Jag måste nog prova det där att klättra upp på väggen med fötterna. Men jag är inte helt säker på hur jag ska göra… korkad eller?

    1. Det finns en kille som har bloggen Functional Fitness (Mattias). Han har videofilmat det men jag har inte länken just nu. Stå på alla fyra med fötterna vid väggen, klättra med fötterna upp på väggen tills du står på händerna. Du kan då röra händerna så att du står närmre väggen, det klarar inte jag…

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s