Morgonstretch i pantomim kläder och underbar frukost

20130221-074938.jpgVilken kall och vacker morgon! Idag är det vila så jag startade dagen med 20 min stretch och rörlighet, jag skrattade när jag såg mig själv i spegeln, det ser lite ut som om jag ska börja köra lite pantomim?

Efter det körde jag maken till tåget och gullungen till skolan och nu är det jobb i hemmakontoret! Jag fortsätter temat med att träna som planerat, äta det som är bra för mig OCH stressa av. Jag har gjort det JÄTTEBRA hittills! Jag har haft me-time varje lunch och inte jobbat på kvällar/nätter.. Dagens me-time var härligt morgonsamtal med fina Anna och senare idag blir det lunchpromis med Christel (båda över telefon)

Puss och kram på er!! Lotta

PS det blir verkligen KANON när man gör pannkaksmeten kvällen före och steker på morgonen, MUMMA!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Ann-Louise skriver:

    Bra start på dagen 🙂 Det var lite kallt åt kinderna imorse när jag gick till jobbet, men det är ju ljust på morgonen nu vid 7 – helt underbart!
    Härligt att du har lyckats med dina stressa-av-mål!!! Jag fick en massa pepp av en god vän per telefon igår, det är bra med telefoner 🙂
    Måste prova din pannkaka i helgen, brukar göra grötplättar ibland. KRAM

    1. 🙂 Detta blir mer pannkakslikt men ändå mycket tuggmotstånd:) Till helgen ska jag nog äta bovetebröd med ost och kokt ägg:) Lyx att hinna äta det man vill. Det var nog minus 14 imorse och så vackert! Glad att du fick kärlek från kompis igår, telefon är verkligen kanon!! Kram på dig:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s