Svettig träning och möblering

Uppe tidigt och tränar för snart kommer förhoppningsvis en köpare till mitt multigym. Jag insåg snabbt att det var kabelövningarna jag var ute efter och då var inte matchningen perfekt.

Så idag tränade jag i ett mer luftigt gym och insåg att jag vill möblera om! Så i eftermiddag ska jag finurla och flytta runt lite.

Idag startar vi även med lite nya tankar i familjen; inga läsk/juice mm, inget ätande efter middagen och 30 min motion för alla per dag. Det är inte bara jag som lagt på mig under hysbygget.. Konstant trötta och svultna har lett till mindre smarta val ur hälsosynpunkt och nu ska vi rätta till det… Jag har redan tappat (hårt jobb) 1,5-2 kg men har lite kvar före byxorna sitter skönt igen:-)

Med otroligt peppande musik så blev dagens pass KANON, trots allergier..

Ben och mage
Uppvärmning rörelseövningar och skumrulle (Just nu rehabar jag armbågen sedan fallet av pilatesbollen)
Rumplyft med fötterna + utfall med hantlar
Sumosquat med skivstång + enbenslyft rumpa med foten i TRX (vingligt)
Deadlift med skivstång + hängande knäuppdrag
Mountainclimbers i TRX (BÄSTA härliga övningen) + legtucks på bänk
Avslutade med 20 min steadystate crosstrainer pulszon 2.

Har ni någon bra Spotifylista att dela med er av?

Hittade min kompis Lisas ”gung” lista imorse, vild blandning från 80 tal och framåt:-) Ligga och göra rumplyft till ”Can you feel it” gav mig värsta flashbacken:-)

Ha det bäst idag!!!

20130721-082443.jpg

15 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Sitter och äter gröt med keso och hallon – min extremt träningsvärkiga kropp ville inte kliva upp idag haha! Det blir nog promenad och rörlighet sen, måste få lite blod till rumpan, låren, bröstet.. Ja hela kroppen! 🙂

  Jag kör en extem blandning på spotify- bi snackar allt från dansband, pojkband till house och hårdrock. Då finns det alltid något som passar för stunden! 🙂

  1. Jessica skriver:

   Ps. Du ser grym ut!

  2. 🙂 Jag har också gööööörmycket träningsvärk:-)

 2. Anna B skriver:

  Det blir ngt slags cardiopass senare. Och rörlighet, jag är steeeel som en pinne! Först sillunch och utflykt till visningsträdgård med div. släktingar.

  Bra plan att hela familjen gör en förändring tillsammans. Kram!

  1. Åhhhh! Jag ska också ta mig till någon inspirationsträdgård inom kort:-) Ha det bäst!!!

 3. Ann-Louise skriver:

  Vaknade hemma i morse efter ett par nätter i fina Trollhättan, sjukt varmt på hotellet så vi har inte sovit så bra någon av oss… Annars var det så härligt där, två glada gullungar som fick se Robin Stjernberg och Eric Saade uppträda 🙂 Och jag fick njuta av hotellgym och vatten – älskar vatten! Hotellet ligger precis bredvid kanalen där båtar går förbi. Synd att det är så långt dit, annars hade jag nog åkt oftare 🙂 Idag blir det mest lite städning/plockning/matlagning – börjar jobba i morgon… :((( Har tränat och/eller gått pw alla dagar hittills i veckan men maten blir ju inte den bästa när man är på resande fot och bor på hotell, så idag blir det nytttig mat och en pw om jag hinner. Stor kram, härliga bilder från er semester!

  1. Thn!! Där gick jag i gymnasiet:-) Ni bodde på Swania?;-) Fallens dagar är härligt. Jag har samma fokus som du, få ordning på maten igen:-) KRAM!!!

   1. Ann-Louise skriver:

    Ja, samma hotell som artisterna;)

 4. Beatatjata skriver:

  Coolt, väntar på bilder! Vad ska du köpa för kul för pengarna? 🙂

 5. Fröken M skriver:

  Härligt, inspirerande blogg – och vilken kropp du sitter inne med kvinna 🙂

 6. Suzan skriver:

  Vilken kropp!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s