Aktiv vila och formcheck

Igår visade jag +10 kg bilden, tack för feedback och pepp! Det är tufft att hålla kvar rutiner på kost och träning när vikten går upp, jeansen sitter sämre och i perioder så ser jag inga andra framsteg, ni vet vad jag menar… Orkar inga fler armhävningar än gången innan, springer på samma tid mmm..

Vid dessa tillfällen så roar det mig att jämföra foton, jag vill ju även SE stark ut och känna mig vältränad.

Dagens formcheck med alldeles för mycket fluff och fett för en fitnesstjej men helt ok resultat för mig. Jag ser mina framsteg med mer muskler över nästan hela kroppen. Jeansen sitter sämre men mycket av det beror på muskler över höfter och rumpa så det är bra….

Vi har alla olika mål så hitta ditt sätt men låt inte vågen vara enda måttet.

Hälsningar från hemmagymmet! Idag blev det rörlighet, skumrulle, solhälsningar och långsam crosstrainer.

Ha det bäst denna härliga fredag!!

20130906-065057.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Sitter och snörvlar vid skrivbordet och möts av denna otroliga kropp- nu orkar jag nog igenom dagen. Tack för pepp! 😀 det är så snyggt med muskler!

  1. Tack fina Jessica!! Superkramen!

 2. Ann-Louise skriver:

  Jag ser inget fluff, bara en massa muskler och magrutor :)!! Ledsen att du fortfarande är hängig. Skönt att det är helg, kanske du kan vila upp dig lite. Ingen fotboll för Liten i helgen så den är helt oplanerad, känns lite konstigt… Tar igen det med heldag fotboll nästa helg 😉
  Ha en fin dag! Tack vare din bild blir det styrketräning idag. Kram

  1. Oplanerad helg blir nog härligt för dig:) Kul att du fick inspiration!!! Det gör mig superglad! Jättekram till dig! Tack för att du peppar mig så ofta!

 3. Anna B skriver:

  Du ser helt otrolig ut! Och du ÄR helt otrolig, verkligen inspirerande:) Jag har deppat lite över att mina skinnyjeans känns så trånga men jag blir gladare över alla grymma benböj än jag är ledsen över jeansen. Det är så läckert att man faktiskt kan forma sin krop. Kram!

  1. Tack Anna! Det var lite panik här över jeansen för någon vecka sedan, det är en jobbig känsla.. Jag är ändå 40+ och kände att ”shit vad det går fort utför”.. Kram!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s