Riktig mosträning

Det var mycket som gjorde ont imorse:-) Galen träningsvärk i vingarna (latsen) och bröstmusklerna efter negativa chins, och ont i min stukade fot. Jag trampade snett i svampskogen igår, linkade snabbt till en tjärn och kylde foten, linkade bättre till bilen ( tack och lov för kompressionsstrumpor). Väl hemma så lindade jag bandage runt ispåse och foten och sedan högläge, därefter hårt lindad en stund och sedan bara stödlinda. Idag är foten mycket bättre men öm som s**an på utsidan under knölen.

That said så bytte jag ut hopprep mot KB swings i första cirkeln. Älskar att det finns lösningar och inte bara problem… Ville mosa armarna idag och lyckades ganska bra, avslutningen med negativa pullups är tufft. Jag har ett chinsräcke med många handtag, för att mosa armar så blir det ett grepp där händerna är ca 20 cm från varandra och tummarna mot mig. Lycklig och slut är en bra summering av passet:-)

Idag ska jag rensa massor med svamp, göra veckans middagar, mysa, kanske köpa ngt klädesplagg samt köpa vaniljproteinpulver:-) Vad händer hos er?;-)

Cirkelträning armar, axlar och sida mage – 4 varv av allt – 7-15 reps
Cirkel 1
Kettlebell swings
Triceps extension m rep
Axelpress m stång
Hugga träd m kabel
Hantelcurl

Cirkel 2
Dips i bar
Triceps pushdown
Lateral deltoid raise kabel
Hammercurl (lååååångsamma)
Magrulle åt sidorna

Cirkel 3
Negativa pullups
Planka med fötterna i TRX, dra in knäna åt sida (dum övning m foten)

Avslutade med crosstrainer i pulszon 3 med 10 kg viktväst på…

20130922-085507.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Förutom foten så såg det ut som en härlig lördag! 🙂 hoppas den blir helt återställd snabbt!
  Det där med viktväst tycker jag låter oooootroligt jobbigt? Blir det inte väldigt tungt?
  Har tänkt överkropp idag – men jag kör på känsla ett tag till framöver – så det blir det jag känner för när jag är på gymmet 🙂 har träningsvärk insida lår efter sumo squats igår!

  Mys ordentligt idag!

  1. Det var en jättehärlig lördag. Så himla vackert i skogen och MASSOR av trattisar:) Det blir jättetungt med viktväst, jag blir tröttare snabbare och det känns s**tbra:) Kör hårt idag i gymmet, det är ju så härligt med träningsvärk.. Kramisar och MYS du också:)

 2. Ann-Louise skriver:

  Hoppas foten känns bättre idag! Jag har ont i rumpan efter gårdagens pass, måste ha gjort något rätt 🙂 Men jag måste försöka få bättre kontakt med mina magmuskler, tycker att jag suger in naveln men jag vet inte… Blev det någon shopping? Jag shoppade i lördags, det blev ett par jeans, två par skor, en sportbh och ett par träningstights. Det jag skulle ha var en jacka och en mössa… 😉 Igår var jag på bio med Liten och såg Smurfarna, sen snabbt till kalas hos min bror, härlig dag! Han fick en massa svamp av min pappa och min syster, så han hade både disk och svamp att rensa när vi åkte därifrån, stackarn 😉

  1. Jag har också utmaningar med den delen av magen under naveln, men tror att jag hittat några jävliga övningar där jag får kontakt:) Underbart med träningsvärk, jag har galet ont idag…. KUL med shopping! Jag köpte:
   MQ – 1 par svarta byxor vanliga och ett par svarta byxor med tryckt mönster i glansigare svart (tajta)
   HM – skotskruting halsduk
   Åhlens – svart tajt stretchig kjol
   🙂 Kramen!!! Tack för att du berättar:)

 3. Anna B skriver:

  Haha, jag fick också en skogsrelaterad fotskada i helgen. 3h med röjsåg var grym cardioträning men vanliga stövlar utan ilägg på fötterna var inte det bästa för mina ömmande hälar. Ajajaj!

  Grymt axlar/bröst/triceps-pass idag men jag börjar bli sugen på nya pass. Tror jag ska rota lite bland dina 🙂

  1. Stackars dig med hälarna:-( Måtte du få hjälp snart. Kul att du vill rota bland passen, jag älskar mina pass just nu. Fast idag och imorgon vilar jag, har nog överdoserat kortison och mår därefter… Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s