Tisdag!

Hej alla goa!

Ny dag med nya möjligheter! Jag sitter som vanligt på tåget till Sthlm och det är verkligen grått idag! Jag följde mitt veckoschema och körde styrkecirkel (bara hantlar)  och sedan cardio (på lägre puls denna veckan).  Det där med puls är viktigt för mig, att jag verkligen håller en viss ”nivå” på varje pass som är bestämt sedan innan. .Förra veckan var det intervaller med maxpuls och denna veckan ska jag ligga mellan 120-130 i puls på cardiopassen. Min bästa kompis för uppföljning/statistik/tester är min Polar klocka. Jag använder den vid varje träningspass och tankar sedan över allt till datorn. Klockan är av modellen RS800CX och har många roliga tillbehör för cykeln och GPS mm mm. Programvaran som följer med summerar veckan och det är enkelt att kolla dagsformen och annat. Finns många fina pulsklockor på www.polar.fi.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s