Fredag morgon – åtgärdsdag 2

Sitter vid skrivbordet och äter omelett och ska snart åka till sjukhuset för röntgen. Jag tror inte att det blir något åtgärdspaket efter det, det blir nog bara råd om att åka hem och vila..

Jag var och veckohandlade på ICA Maxi igår kväll och det var sååå mycket folk! De hade nog 30-40 provsmakningställen genom hela butiken? Jag kunde lätt ha förtärt 700 kcal i smakprov på vägen runt..  Gullungen tyckte att han var i himmelen och småsnackade runt som om han vore på ett cocktailparty..

Jag börjar känna lite respirr, så idag ska jag nog preppa min iPad med massor av böcker, tidningar och flygplansunderhållning. Förra gången vi åkte dit så fick jag betala övervikt på vägen DIT!!! (Jag läser ju ca 1 bok per dag så det var 18-19 böcker + tennisracket…) skratt.

Mina fria måltider blir nog planet dit och hem, för annars blir det tufft.

Vad händer hos dig idag?? Kram 🙂

8 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  God morgon vännen! Hoppas det går bra idag och att du får positivt besked!!
  Kan tipsa om värktablett och nässpray eller annat avsvällande till flygresan, bihålan kan ju kännas rejält vid lyft och landning. Vilken härlig semester ni kommer att ha! Kram!

 2. Åå va härligt m semester! Längtar till tiden kommer då man kan slappna av och plöja bok efter bok på semestern……dröjer nog några år:).

 3. Emma L skriver:

  Åh böcker… underbara böcker. Jag var precis som du förut och klippte 1 bok om dagen men det är nu ett minne blott… Barnen tar uppmärksamheten och det blir kanske 1-2 böcker i månaden istället.

  Hoppas det går bra idag kära du.

 4. Trine skriver:

  Du är verkligen disiplinerad måste jag säga! Keep up the good working!

  Böcker hinner jag inte med, men jag försöker lyssna på ljudböcker i bilen. Om du inte har läst Jo Nesbö`s böcker borde du göra det. T.ex. ”Snömannen”.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Trine 🙂 Jag har läst några av hans böcker men inte alla..

 5. fokuseradenergi skriver:

  VI har varit på detta hotell förr men faktiskt inte med gullungen. Jag hoppas att han vill göra något annorlunda med mig, ex windsurfing kurs eller kitesurfing kurs eller så.. Då hinner jag nog inte läsa lika mycket bok. Dock är ju vi kvällströtta i vår familj så efter middagen så ligger vi nog i sängen och läser en stund.. (ingen rajtantajtan här…) Jag hoppas att mannen vill spela tennis och gullungen vill spela squash med mig också. Maken var sååå arg på mig när vi spelade squash på det hotellet sist för han är lite för klumpig för snabba banor mm. Jag trivdes som fisken i vattnet 🙂

 6. Maria S skriver:

  Underbart med semester! Håller tummarna att dina bihålor blir bättre snart!
  Precis kört ett TRX pass, nu lunch och snart helg, härligt!!!
  Imorrn blir det lite egentid med mannen då mina föräldrar tar barnen till Busfabriken ( lekland inomhus) ska bli väldigt trevligt att få vara bara vi två 🙂
  Sola och bada lite för oss med 😉
  Ha en skön semester!
  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Maria 🙂 Jag åker först nästa fredag men behöver preppa all elektronik nu för nästa vecka är stressig med hotell nätter mm:-) KRAM! Njut av mys!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s