På väg hem

Sitter på tåget hem och känner mig lättad, jag har hunnit MASSOR måndag-onsdag, jag har LITE koll igen:-)

Resväskan står nästan färdigpackad hemma med tennisrack, tenniskläder, vandringskläder och skor, allmänna fritidskläder som klarar lite MTB cykling mm:-) INGEN klänning eller fina skor packad, vi brukar ha sådant tempo på dagarna  att vi äter tidiga middagar och sedan blir det mys på rummet och läsa böcker och bara slappa. 🙂 Hoppas hoppas att det är varmt nog för att få lite solbränna och några timmar vid poolen, men det ser inte så hoppfullt ut.Men vi kan äta gott och uppleva saker tillsammans, förra årets vandringar i Grekland har jag skrattat åt många gånger sedan dess.

Imorgon tror jag att jag springer utomhus och kanske kör ett Bodyrock pass (1000 rep passet på tips från Pia 🙂 ) igen, det blir också ett ben och rumpa pass före vi åker tidigt lördag morgon.

Jag tror att det kommer att bli tyst från bloggen i en vecka när jag är borta, vi brukar ha internet och telefonförbud förutom att prata med gullungen på våra kärleksemestrar. Närvaro är A och O, vi är ju bara borta i 7 dagar.

Under semestern ska jag passa på att planera träningsupplägget för närmaste veckorna. Tack alla ni för tips på träning och annat, och tack för ert ombry när bloggen låg nere igår… Jag kommer nog att på sikt migrera bloggen till annan plattform som jag själv kan kontrollera. Återkommer så klart när det sker! 🙂

Kram!!

7 kommentarer Lägg till din

 1. carrolinab skriver:

  Jag hade glömt att du skulle åka! Kommer att bli tomt här på jobbet, men se till att tanka energi och kärlek 😉 Kan vi alla behöva mellan varven.
  Puss o kram!

  1. Tack fina härliga du!!!:-) Massor med kramar!!!!

 2. bodycomf skriver:

  Jag känner också att jag har lite koll. Men bara liiiiiite. Puh, det är en tuff period nu! Klart du ska ta ledigt från bloggandet när ni är borta! Vi väntar ju här hemma på dig 🙂 Och när du kommer hem vill vi veta ALLT och se en massa härliga inspirerande (lättklädda) bilder 😉 Och naturligtivs läsa om planeringen! Blir det stora förändringar eller mer många mindre?

 3. Jessica skriver:

  Låter superhärligt, självklart ska ni fokusera på resan, upplevelserna och varandra! 🙂

 4. Pia skriver:

  Åh, vad härligt med semester 🙂 Berätta sen hur 1000 rep passet gick.

 5. Elgot skriver:

  Å vad skönt med koll på läget. Naturligtvis kan du ta bloggpaus när du är på semester! Vi finns kvar när du kommer tillbaka. Bara njuuuut av livet! 🙂

 6. Ann-Louise skriver:

  Underbart med semester! Lovar att vi är kvar här när du kommer tillbaka 🙂
  Körde ben/rumpa och lite mage i morse i stället, ”hann” inte igår, men det gick ganska bra. Lite vinglig med de där eländiga enbensknäböjen, men öva öva öva!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s