Torsdag

Hemmamorgon idag!

Jag vaknade av maken som skulle tidigt med taxi+tåg till Sthlm så jag vandrade runt velade i säkert 30 min.. Joggning eller 1000 rep Bodyrock? Till sist blev det i alla fall 7,5 km joggning med lite promenadbitar på pga isbanor. Inte så pigga ben idag. Om jag är pigg så kör jag 1000 rep passet på lunchen:-)

Nu har jag ätit 2 äggvitor, havregrynsgröt  med äpplemos och kanel. Jag har varit väldigt  hungrig sedan Vasaloppsutmaningen, har ni också varit det? Inte så mycket på kvällar och sena eftermiddagar men på morgon, förmiddag och lunch, ojojoj..

Nu är det jobb och samtidigt synka iPad med allt content som ska  med på semestern

Ikväll blir det mys med gullungen, film och popcorn hemma 🙂

Vad gör ni idag? Kraaaam!

Tack för mysiga inlägg om att ni finns kvar när jag kommer hem. Puss!

12 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Körde ett nederkropps pass i går och mage, och i dag kan jag knappt gå/stå/sitta, träningsvärk från ….även i magen och det var längesedan, nyttigt med vilovecka?!
  Tror att jag ska köra lite strech/ rörlighet framåt dagen.
  Njut av gullungen, hur reagerar han när ni åker i väg utan honom? Men klart han fick sitt på sportlovet, det var väll då han var och åkte skidor?
  Er resa låter ju underbar, att få träna så mycket tillsamans!
  Ha en bra dag. Kram

  1. Hej Amanda! Jättebra fråga om gullisen. Liten del av honom vill nog åka med men han är lite restrött med 2 föräldrar som tar med honom på mycket. Hade det varit badsäsong i Spanien så hade han nog hängt på men att vandra i 16-18 grader är inte hans grej. Vi åker ju till EuroDisney i maj på HANS resa, vi bor på området i 5 dagar och bara lever på hans villkor med mys, mat och åka attraktioner. För nästan 3 år sedan ville han inte följa med till Thailand för det var för lång flygresa men när vi kom hem så sa han att han ångrade sig.. Njut av träningsvärken idag:-) Jag har också lite ont i bröst och insidan lår 🙂 (Förmodligen armhävningar och jumping lunges) Kraaaam!

 2. Klart du ska vara datorledig på semester (eller ja, bloggledig!) och klart vi är kvar när du kommer hem! Låter fantastiskt med jogging så här på morgonkvisten, jag sitter smått hålögd i soffan efter en febernatt med kidsen. Dagens möten uppskjutna till imorgon, jag får jobba ikapp senare. Kram!

 3. HelenaE skriver:

  Åh, det ser härligt ut! Här vräker det ner snö!!! Jag hänger med på din resa istället, ok?! 😉

  1. Häng på Helena!:-) Vi får nog jättekul:-) kram!

 4. StepUp 2 Fitness skriver:

  Vilken härlig bild Lotta! Det snöar hos oss 😦
  Jag kommer att sakna dig men tcyker som alla andra att du ska ha en bloggfri semester och mysa en hel del!
  Sjukt barn hemma med barnvakt, mycket på jobbet… tränar ben i eftermiddag.
  Hoppas du får en bra dag! Kramar!

 5. Elgot skriver:

  Härlig utsikt! Gillar verkligen landet.
  Det snöar här men hoppas på tö innan min löprunda i em.
  Skönt med morgonjogg! Skönt med hemmajobb! Skönt med semester inom kort!
  Det är härligt att leva 🙂
  Kram på dig

 6. Trillingnöten skriver:

  Jag ska köra 1000 rep idag! Lite excited är jag nog allt 🙂 Tänk, semester! Gillar!

  1. Trillis, jag är helt mör efter det passet och jag hann bara till 800 rep:-) Kraaaam!

 7. Therese skriver:

  Hej hej! Fortfarande halsont på natten. Men är piggare! Vågar inte köra ett hårt pass ännu, men kommer ta en ”pw” på crossen ikväll i lugnt tempo. Det låter bra va? 🙂 Avis på din semester. Hittade du någon bikini som du känner dig fin i? Många kramar

  1. Jag köpte 2 överdelar från Ellos som ser bra ut och 2 underdelar från HM som jag INTE ser bra ut i. Det blir shorts och kjol så mycket det går när jag har BH på mig med andra ord:-) Det är nog dock så kallt att det knappt blir någon bikini alls.. Massor med kramar!

 8. Louise skriver:

  Hej!
  Den är kopierad och väntar på att testas! Verkar grymt jobbig!

  Jag har också varit riktigt hungrig på morgonen.

  Dags att krypa ner i sängen.
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s