Onsdag – tillbaka till cyberrymden igen…

God morgon tjejer!

Igår släcktes bloggen ner för tydligen så är Bodyrock passen jag lade in länkade till typ tyska träningsajter som INTE är godkända av WordPress. Jag noterade inte ens att länkarna låg där.. Jaja, gör om och gör rätt…

 Dagens morgon!

1)      BCAA och kaffe

2)      Crosstrainer

3)      ½ Bodyrock pass innan jag insåg att jag glömt sätta på pulsklockan

4)      Göra om hela bodyrock passet

5)      Löparbandet intervaller i motlut i typ 7 minuter för jag hann inte mer.. Svetten rann dock ändåJ

Dagens pass tog totalt 33 minuter och det är lite kort enligt mitt tycke, jag vet att går emot hela vårt community när jag säger det 🙂 Men det blev av i alla fall 🙂

Nu blev det proteinshake (kokade äggen var slut), gröt och banan! Dusch och sedan åka tåg till Sthlm! J

Vad händer hos er idag? Något kul? Jag hoppas att hinna göra något mer inlägg i dag där jag hinner stanna upp och reflektera lite:-)

Massor med kramar till FINA er!!

 Dagens pass från bodyrock.tv

Set your interval timer for 30 seconds work and 10 seconds rest. Focus on pushing yourself as hard as possible for the 30 seconds, focus on the goal ahead and don’t stop until you hear the beep.

You will complete the following 17 exercises for 30 seconds – Give it everything you have !!

 

1) Push Up & Twist (14)

 

2) Sandbag Swings – Using the pink Sandbag (22)

 

3) Switch Lunge (23)

 

4) Bentover row – Using the pink Sandbag (24)

 

5) Side Lunge – Left Leg – Using the Pink Sandbag (18)

 

6) Side Lunge – Right Leg – Using the Pink Sandbag (18)

 

7) Push-Up & Touch Shoulder (20)

 

8) Lunge & Twist – Alternate legs –  Using the Pink Sandbag (12)

 

9) Shoulder Press & Squat – Using the Pink Sandbag (19)

 

10) Elevated Push Ups (18)

 

11) Mountain Climbers (59)

 

12) Reverse Pull Ups – Using the BodyRock Equalizer or Dip Station (17)

 

13) Plank (n/a)

 

14) Side Oblique Plank – Left Side (n/a)

 

15) Side Oblique Plank – Right Side (n/a)

 

16) Tricep Dips (31)

 

17) Goblet Squats – Using the Pink Sandbag (17)

23 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Godmorgon, skönt att du är tillbaka 🙂
  Här blir det vila och simskola. Försöker vila de dagarna, blir så trött av att vara i simhallen. Ikväll ska jag börja tvätta och packa inför vår skidsemester nästa vecka.
  Men först jobba, ha en bra dag!

  1. Jag blir också helt slut av att vara i badhus,så vila är smart:) Jag ska också titta igenom packningen och att göra-listan innan vi lämnar huset en vecka… Njut av din dag! Kramar!

 2. Trillingnöten skriver:

  Härligt!! 🙂 30 minuter är mer än inget! Vissa dagar tränar jag 20 kanske 🙂 Men whatever! Ikväll ska jag köra min vanliga träning, men imorgon blir det Bodyrock!! Längtar 🙂 I helgen kanske jag till och med kör den där 1000 rep murder workout 🙂 Ha en fin onsdag (höll på att skriva tisdag!! hahaha)

  1. Hahaha, dagvill:-) Jag kanske också ska prova 1000 rep passet? Kraaaam!

 3. Samma här, också simskola så det blir vila!! Har dessutom träningsvärk överallt efter några dagars försiktigt igångsättande efter att ha varit sjuk… Så det ska bli skönt med vila! Imorgon blir det träning igen!!

  1. 🙂 Smart att starta mjukt, Åsa! Ha en härlig dag!

 4. AmandaP skriver:

  Blev lite rädd där ett tag, när det inte gick att komma in på din sida 🙂
  I dag försöker jag mig på ett rump/ ben pass och se om magen tillåter det!
  Ha en bra dag.

  1. Tack Amanda:-) Jag blev också rädd, ledsen och sedan förbannad:) De hävdade också att allt innehåll på bloggen var borta för mig om det inte blev löst.. ALLA recept som jag inte har backup på.. Men nu är det löst. Kramisar!!!! (Håller tummarna för att magen är bra idag)

 5. StepUp 2 Fitness skriver:

  God morgon! Kul att du är tillbaka, det var tomt igår kväll 😦
  Bra jobbat idag, och när jag ser övningarna förstår jag att axeln är välmående och fixar tuff träning på nytt!! JÄTTEGLAD för din skull Lotta… det här har du väntat på LÄNGE!

  Idag tränar jag också på ”riktigt”. Ett kettlebellpass… gissa om jag längtar!!!!

  Ha en bra dag vännen! Kram!

  1. Hej Härliga Betty! Jag har fått köra snäll-mot-axeln varianter men hellre det än inget alls 🙂 (Mes varianter med andra ord:)) Det är så underbart med din energi, Betty! Massor med kramar!!!!!

 6. Pia skriver:

  Det var tomt igår kväll, blev orolig vart du försvunnit. Samma pass gjorde jag förra veckan 🙂 Vilka resultat du fick, du är snabb och stark ju. Jag brukar göra så att om bodyrockpasset är kort, 12-15 min, så gör jag några övningar till. Men inte alltid.Ibland är jag helt nöjd med 15 min träning. Det ger resultat fast det känns kort. Det ser jag på mig själv. Passen är ju ändå väldigt intensiva. Deras rep challenges tar längre tid. Och de är rätt tuffa. Kolla de som killen, Sean, kör. Och kolla på youtube på zuzkalight. Det är Zuzanas kanal, hon som tidigare var med i bodyrock. Hon ger ut ett nytt pass i veckan. Kallas Zwow, Zuzanas workout of the week. Liknande som bodyrockpassen.

  1. Tack Pia! Jag har saknat Zuzana, körde mer bodyrock förr. Jag älskade 550 rep passet. Tipsa gärna om de tuffaste passen när du kört dem, lite tufft med armhävningar mm för mig med mina axlar men det är ju bara att anpassa:.) Jag har ju all utrustning så det är roligt. Kram Pia och tack för inspirationen!

   1. Pia skriver:

    Du kan ju alltid prova 1000 rep passet. Tog mig nästan 40 min att köra. Jag har vissa favoriter, ska kolla vad de heter. Det som jag gillar med bodyrock också är att det finns mycket bodyweight pass. Ialla fall de äldre var Zuzana är med.Perfekta att göra på semester, i hotellrum.

    1. Tack Pia! Jag har sparat 1000 rep passet nu! Känns kanon i teorin:-) Kraaaaam!

 7. Therese skriver:

  Godmorgon!! Skönt att bloggen ”rullar” igen!! Har halsont, så här blir det bara pw´s. Är lite besviken och ledsen över detta. Sur, grinig och arg är jag dessutom. Blir lätt så när jag inte får mina träningsendorfiner. Åt tårta i söndags, mycket tårta! Men är nu på banan med kosten men mycket vätska i kroppen… Förlåt för mitt negativa inlägg. 😦 Kramar!!

  1. Jobbigt att ha ätit med lite ångest och sedan inte kunna träna, jag vet precis hur du mår.. Då brukar jag basta ut vattnet ELLER träna med jättetjock tröja så brukar jag svetta ut det.. Massor med kramar och hoppas att du blir pigg och glad snart!

 8. beatatjata skriver:

  Glad you´re back!

  33 minuter är jättebra men jag förstår, har svårt att se att det räcker! Men tänker vara hård mot mig själv denna period – köra hårt som attan och effektivt och får jag inte resultat, ja då vet jag att jag får förändra… (men något pass ibland kan ju få bli lite längre, på helgen tex. Det är ju vardagsmornarna som tiden är knapp på! Haha, jag har ett kryphål ;-)).

  Hoppas du har en bra dag! kram!

  1. Jag får nog ha liknande upplägg, Beata. Just nu känns det stressigt och tufft. jag ska planera om träningen i Spanien när jag kan tänka i lugn och ro. Bamsekram!

 9. Ann-Louise skriver:

  Skönt att du är tillbaka! Blev lite orolig i går…
  Inget kul planerat i dag, bara ett ben- och magpass. Men det ska gå! Kram

  1. A-L, det är väl jättekul:-) Ha det härligt! Kram

 10. Jessica skriver:

  Jag som gillar kort och intensivt! 😉

  Här blev det 25min yoga imorse! Härligt att vara på banan igen. Det blev en promenad igår också, i samtalstempo men vi bor högt upp i staden och promenerade ner till centrum och tillbaka så benen fick absolut sitt upp och ner för backen 🙂 En chai latte på det och sen hemgjorda enchilladas och ett par skedar Ben &Jerry’s Bonnaroo Buzz (malt ice cream and whiskey swirls – MMM!) och jag är nästan människa igen! Själen måste verkligen få sitt när det har varit motigt ett tag! 🙂 Nu blir det fruktsallad med keso (svårt att hitta någon god keso-sort här! hmpf!) och sen en pw eller dylikt i eftermiddag 🙂

  Hoppas du får en bra dag! När var det ni skulle på semester, btw?

  1. Vad skönt att du börjar ”landa”, Jessica. Den BJ varianten har jag inte hört talas om, vilken tur! Jag ääälskar BJ:) Trist att det är dåligt med cottage cheese, jag trodde att allt nyttigt fanns i USA.. Vi åker jättetidigt lördag morgon. Kramar!

   1. Jessica skriver:

    Det finns många fler sorter här att välja på, whiskey-sorten är bara en favorit. Romglass med maltezerkulor är inte heller så dumt 😉
    Alltså det finns cottage cheese, men det smakar inte på långa vägar lika bra som i Sverige. Nu håller jag mig till ett märke som är lokalt tillverkat, och den är helt okej. Kan tänka mig att det skiljer sig väldigt mellan stater och butikskedjor, men Vermont är väldigt ekologiska och nyttiga så de borde ha bäst grejer. Kanske jag bara inte har hittat rätt än 😉

    Oooh, spännande! Hoppas ni har bättre flygtur än mig! 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s