I want more!!

Japp, känslan efter morgonens mesträning är att jag vill få mer SYNLIGA resultat. Man kan inte titta på mina armar från sidan och någonsin tro att jag tränar? Jag är generös och delar med mig av tråkarmar med förhoppning om att det ska trigga  mig att visa resultat! Japp, så blir det. ANNIE! HJÄLP! Jag vill också få dina fina armar (eller mina men som ser ut som dina) Kanske axlarna är bra nog snart så att jag kan träna riktig styrka? J Igår var jag hos kiropraktorn och det gick jättebra och jättedåligt. Mycket i kroppen är bättre men det som känns jobbigt är att han tycker att jag ska till sjukhuset och låta dem ”knäcka ut” änden på min svanskota. USCH, vill inte ens gå in på hur man gör det men det är lite förnedrande omständigheter…. Han är i alla fall fantastisk min stora (1,98 långa) kiropraktorn.

Jag vill inte heller ha några fler sådana här träningsveckor, shit vad trist det är med planlöst tränande? I morse så blev det crosstrainer, bicepspress med hantel, sedan med liggande i XC, sedan hammarcurl med hantel och sedan crosstrainer. Gääääsp. Det tråkiga är att det blir hur som haver? NOT MY STYLE!

Nu ska jag köra gullisen till tandläkare, sedan spännande möten, försöka få ihop packning, städa huset mm mm.

Hur går det för er? Hur lever livet egentligen?

Kraaaam! (Jag är mycket gladare än det ser ut här 🙂 Puss och kram!!!!)

PS Tack Beata för MYS samtal igår, jag blev målsugen igen!!

PS 2: jobbigt verkligen att visa dessa bilder, hahaha, MYCKET bra trigger för denna utmaningen

28 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Hang in there honey! Plötsligt händer det;) Never ending idogt arbete är grejen. Och du är ju till att börja med sjukt snygg så det är ju på finlir-änden av skalan vi snackar:)

  Här är det pluggeliplugg hela långa dagen med ett avbrott vid lunch för ett besök på Vårdcentralen. Hade någon slags idé om intervaller på gymmet i eftermiddag men gympåsen står kvar i hallen hemma:( Nåväl.

  Plugg som sagt, nu är ställtiden över. Ha en fin dag!

  1. Tack Anna! Jag har ju inte kunnat köra axlar/armar på länge men snart kanske 🙂 Hoppas att du håller på och pluggelipluggar och mår kanon:-) Kramisar!!!!

 2. Trillingnöten skriver:

  Jag vet vad du menar!! Vill också ha mer resultat, mer så att det syns! HUR får man så snygga armar som Annie?? Jag ska också vara mer målmedveten i min träning från och med nästa vecka! Tack för inspiration! Och jag älskar din mage!! 🙂

  1. Tack härliga Trillis! Nu hjälps vi åt!! 🙂 Härligt! Jag tycker att du är sååå fin! Glad att du lägger upp bilder! Kram!

 3. Pia skriver:

  Tycker du ser riktigt bra ut redan, men förstår hur du menar. Jag kan berätta hur jag tränat det senaste året då jag också fått mer synliga muskler. Förra vintern joggade jag mycket. 4-5 pass i veckan. Men då tränade jag till ett maratonlopp och följde ett program. Men ville också träna styrka. Så efter att jag varit ute på en löptur tränade jag styrka hemma. Både med hantlar, kettlebells och mammaexpress. Det kunde bli 1 1/2 timmes pass ibland, alltså jogging+styrka. Det blev för mycket träning och resultaten var inte så bra. Man kan inte koncentrera sig bra på två saker samtidigt inser jag nu. Men sen efter min mara, sprang jag nästan inte alls. Så förra sommaren blev det mera styrka och intervaller. Tränar bara hemma. Men mycket cirkelpass som mammaexpress, kettlebell. Så tränade jag från maj till september. Sen i september blev det kettlebellpass+intervaller. 3 kb pass och 2 intevaller i veckan. Sen hittade jag bodyrock och i oktober och november blev det bodyrock+ mammaexpress och någon löptur eller pw. I december blev det bara bodyrock. Och nu började jag vara nöjd över mina muskler. Inte har jag stora muskler, men de syns lite i alla fall.
  I januari tränade jag tyngre styrka 3 dagar, 1 bodyrockpass, 1 pw i veckan.
  Och nu har jag tränat bodyrock sedan februari. Tror jag kommer att fortsätta med bodyrock hela våren. Efter de kortare passen gör jag också några styrkeövningar. En dag armar, en dag axlar, en dag rygg och bröst och en dag ben och rumpa. Men det beror lite på hurdant bodyrockpasset är, om jag behöver göra något mer än det. Och så ska jag försöka få in ett joggingpass i veckan, bara vägarna blir bara.
  Puuust det blev långt…. Ha en härlig semester, njuut! Kram 🙂

  1. Tack fina Pia för att du delar med dig! 🙂 JÄTTEgulligt!!!! Kram!!!!!!!!

 4. Kram och pussar på fina dig! Känner mig också peppad och mer målmedveten nu efter peppande samtal och mail :-). Du är ju så himla fin, VERKLIGEN snygg kropp. Samtidigt förstår jag längtan efter att se mer, när man jobbar så hårt… Jag vet inte hur, jag ligger ju ”efter” dig så sett men jag vet att du kommer ta dig dit du vill. När det gäller armarna är det ju axlarna som ställer till det nu, att du inte kan köra så hårt som du vill. Sen är det väl tid och nötning som krävs. Och kanske tuuuuungt och typ inget flås? Tänker lite på den där artikeln du fick för hundra år sen ”Lean, athletic, muscular”. Och så tänker jag lite på artikelni Oxygen om hur Tosca Reno fick sin rumpa, har du läst den? Det tog ju lååång tid, typ ett år, innan hon fick det resultat hon ville. Mycket målmedvetet arbete under lång tid.

  Hur som haver. Du är bäst, you know it. Klappa dig själv på axeln! Och njut av allt stök idag och att semestern ligger framför er! Vi kommer sakna dig!

  1. Du har jätterätt darling Beata, jag har ju liksom fokat på annat när axlarna inte har pallat. Men nu j**lar vill jag att det händer något:-) Jag klappar och kramar mig själv, och är sååå nöjd med hur långt jag har kommit. Tack för att du påminner mig. Jag kommer att sakna dig/er !!! Kram!!

 5. StepUp 2 Fitness skriver:

  Hej fina Lotta! Jag vill också börja med att skriva att du ÄR SNYGG already!! Och precis som Beata skriver, det är axlarna som ställer till det nu… du behöver lyfta tungt och minsk a på flås. Jag vet också att du är envis och målmedveten och kommer att få de armarna! Nu har du definierat målet 🙂
  För min del hjälpte styrketräningen till, har fått mer definition men sämre kondition. Nu ska det bli ändring på det 🙂
  Ha en skön semester och kom hem snart, kommer att sakna dig!

  1. Japp, nu byter vi om lite 🙂 Jag får köra tungt (så tungt det går med axlar mm) och du får jobba på kondition, visst fixar du det med kb passen? Galet flåsigt:) Massor med kramar!!

 6. Marie skriver:

  Det där med svanskotan har Emma på ”Att vara någons fru” skrivit en del (roligt) om.

  1. Hmmm, vågar jag läsa tro.. Beskrivningen om ingreppet fick mig att känna mig liten och nästan snurrig. Men då måste jag dit och läsa.. tack:-)

 7. AmandaP skriver:

  Du är såå fin! Älskar när du lägger ut bilder. I går stod jag oxå framför speglen för att fota i olika vinklar, för att ta fram om ett par månader och se vad som händer. Träningsvärken sitter i typ hela kroppen, så jag tog en morgon pw och framåt dagen blir det rörlighet, skulle gjort det i går, men swingade med mina Kb i stället. Blev så sugen nu nar jag ska till Betty på workshop!
  Kommer sakna dina inlägg i veckan.
  Njut av semestern och rapportera om planeringen när du kommer hem.
  Kram

  1. Tack fina Amanda! Jag lovar att berätta om allt med planering mm. Massor med kramar!

 8. Ann-Louise skriver:

  Men hallå, du är ju jättefin ju! Fast man är väl aldrig riktigt nöjd antar jag… Hang in there, de (musklerna) kommer att visa sig bara axlarna blir bra så du kan köra lite tyngre. Själv skulle jag gärna vilja ha din mage… 😉
  I morse tränade jag överkropp, så skönt att ha det gjort. Och så har jag bokat tid för att kolla min rygg – såååå stolt över mig själv! Tyvärr dröjer det då han var borta hela nästa vecka, men sen är det dax. Jag ska ringa och boka massage oxå när jag ändå är i farten.
  Ha en riktigt skön semester, det blir lite tomt utan dig… Stor kram

  1. Härligt A-L, hoppas att ryggbesöket går jättebra. Massor med kramar till fina dig!

 9. Therese skriver:

  Hej hej! Jag tror nog att det är ganska svårt (??!) för oss tjejer att bygga synliga muskler som syns utan att man spänner dem. Det är min känsla. Jag måste gå in och kolla på Annies armar så jag hänger med på vad du menar. Du är grymt snygg iallafall. Din mage har jag som målbild tills i sommar! Får jag printa ut den och hänga på kylskåpet nu när jag fortfarande inte kan träna? Har haft svårt med kosten i några dagar, jag har inte frossat men det har slunkit ner en och annan onyttighet. 😦 Ha en underbar semester. kommer att sakna dig och dina inlägg. Kramar

  1. Puss Therese! Printa ut, du:-) Spana in inlägget för några dagar sedan med Annies progress report på biceps! Du kommer att bli inspirerad:-) Hoppas att du kan få nytändning med kost mm, rörigt nu med byggarbetsplats mm? Jag är där snart också, förhoppningsvis (med bygget alltså) Massor med kramar! Var rädd om dig!

 10. bodycomf skriver:

  För det första; du är ursnygg! För det andra; som Pia säger, man kan inte bli bra på allt samtidigt. Man får liksom prioritera och se till att anpassa hela sin träning efter just det, så man inte motarbetar sig själv genom att t ex köra tung styrka för att bygga muskler, och kompletterar med långa cardiopass. Olika system så att säga. Det går ju att träna så såklart, men man blir inte bäst på varken det eller det andra och resultaten dröjer, eller uteblir. Periodisera är hemligheten! Men jag tror nog att du kan reda ut det här och snart sitter bulan där på armen 🙂 Kram och ha en underbar fredag!!

  1. Tack fina Helena! Jag har ju kört hårt på det jag kan under skadan, kanske kan omprioritera snart:-) Jag har packat ned allt som krävs för att bygga nytt program. Massor med kramar!!!

 11. Du är supersnygg redan Lotta!!!!
  Men jag måste säga att mkt handlar om förutsättningar med, du har en vacker kvinnlig kropp som många som inte har så kvinnliga former(läs jag) vill ha, en kvinnlig kropp har svårare att bygga muskler än den som har mer ”pojkkropp” som tex snygga Annie o jag har med pojkfigur. Det jag menar är att vi ofta vill ha det vi inte alltid kan få tex jag får inte bredare höfter hur jag än gör:) men man får utgå från sina egna förutsättningar o göra de bästa av dom men tung styrka kommer ge dina axlar mer tonus:)! Det är det som är det fina att vi alla är så olika skapta men ändå vackra på våra egna vis, finns ingen perfekt mall…..

  1. Tack! Vad fint skrivet!!! 🙂 Massor med kramar och trevlig helg!!!

 12. Annie skriver:

  Du är ju redan superfin, glädj dig åt det du har lotta! Precis som skrivit ovan har vi alla olika förutsättningar.

  Förr önskade jag mig mer rumpa och bröst, men idag vet jag att jag är bygd som jag är och de är jag glad för idag! (även om jag ibland velat ha mer former)

  Som de andra har skrivit med. Periodisera träningen. Nu får du fokusera på att fixa din axel, när den är okej så satsa på styrkan ett antal månader UTAN att köra cardio. För bäst resultat muskelmässigt ska du köra var för sig. Vill du köra cardio med så kör lågintensivt istället och inte samtidigt som styrkan.

  Kan vara svårt i början om man är van vid cardio n och att svettas, men styrkan kräver mycket energi och du kommer att märka resultaten 🙂

  Glädj dig åt hur vacker och fin du är och att kurera en trasig kropp. Resten kommer sedan 🙂

  Kramar!

  1. Tack fina Annie! Massor med kramar! Ska finurla under semestern:-)

 13. Jessica skriver:

  Åh, men du är så fin! Förstår, precis som andra kommenterat här hur jobbigt det är när man inte ser resultat. Men om du jämför foton från flera år sedan, eller tänker på hur annorlund du Mår, känner och tänker – så är jag säker på att reslutaten finns där. De kanske bara inte sysn på armarna just nu, vilket ju också har sin föklaring i din axlar. Eftersom det är långvarig förändring vi vill ha så är nog mitt bästa tips att bara ”hang in there”. Livet är ju långt och det hinner hända mycket 🙂 Och vad ska man med muskliga armar till när man redan har sådan snygg kropp, va? Någon rättvisa måste det finnas, du får ju dela med dig av snyggheten lite 😉

  Igår kväll blev det 45min intensiv yoga- superskönt med lite egentid medan killarna spelade poker på nedervåningen. Idag åt jag och pojkvännen frukost på vårt favoritställe Henry’s Diner. Amerikansk frukost upphöjt i tusen, men jag lät bli pannkakorna och åt philly steak med stekt potatis och äggröra. Sååå gott! Det blev 30 min rask promenad dit och sen 45 min rask promenad hem. Solsken, iskallt men alldeles underbart 🙂

  Ha en jättebra semester nu! Njut av allt och samla krafter till alla småstressiga arbetsdagar som väntar fram över! 🙂

  1. Tack fina Jessica! Avis på din frukost, jag är pinsamt förtjust i Dennys frukostar med bacon, ägg, hash browns, PANNKAKOR och jordgubbar.. Hahaha. Tur att det inte är jag som bor där.. Glad att du verkar må bra (L) Massor med kramar!!!!

   1. Jessica skriver:

    Du är inte ensam! Det blir en del utefrukostar med bacon och pannkakor… Men just på det här stället har dom lite speciella, supergoda och liiite nyttigare grejer att välja på, så jag tog den banan idag. Måste ju potionera ut njutningen lite! 😉
    Kram!

 14. Maria S skriver:

  Åh Lotta du som är så fin redan 🙂 Men jag förstår din känsla, skulle oxå vilja ha snygga fasta armar och din fina mage 🙂 Spännande att läsa allas kommentarer, just att man ska ta bort cardio och bara köra tung styrka. Att man helt enkelt får välja. Bra läsning för mig nu när jag måste prioritera mer löpning inför Göteborgsvarvet.
  Ha en riktigt fin semester, det kommer bli tomt här men desto roligare när du är tillbaka igen.
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s