Thursday – leaner, stronger, neater and happier?

Godmorgon kompisar!

Liiiiite för mycket som är rörigt nu med alla projekt och saker och nu börjar det påverka mig… Jag är sååå trött på morgonen, lite magkatarr och annat som talar om för  mig att jag måste vara extra snäll mot mig själv nu..

När jag vaknade så drack jag ett STORT glas vatten (inget kaffe) och sedan körde jag det otroligt plågsamma 60 minuters stretch passet P90X. Jag tycker att det gör ont konstant i 60 minuter och det utlovade resultatet (texten i rubriken alltså) känns inte riktigt så JUST NU, men kanske under dagen? 🙂

Nu blir det dusch, fix, frukost och snabbt dra iväg till Sthlm. Jag har packat äpple, kesella och kanel till mellis, 1 proteinpåse (nötfärs) och 1 kolhydratpåse (bovete) och en frozzypack med grönsaker (avokado, paprika, tomat) till lunch och en proteinshake till mellisen på eftermiddagen.

Nästa vecka är det påsk och vi har en tradition när påskharen kommer under natten och lämnar ett brev (han är liite dyslektisk och hemsk handstil) till  Timothy med lite tips om vart han kan leta efter påskägg och lite andra personliga kommentarer från året. I vårt påskägg är  det lite godis och ngt annat roligt, just nu har jag hunnit köpa en tidning och måste hitta ngt annat roligt (litet). Påskharen är nog mer levande hos oss än tex jultomten.

Nu är det skärpning för mig:

1) Äta på regelbundna tider

2) Undvik kaffe så mycket det går, drick mycket vatten

3) Ta magmedicin och allergi medicin så att jag blir människa igen

4) Träna som vanligt, gärna en lugn kvällspromis efter arbetsdagen (det har vi gjort i 2 dagar nu)

5) Sova när jag behöver (Allergin gör att det nog blir en tupplur på tåget nu för jag kan knappt hålla ögonen öppna..)

Hur går det för er? Något ni behöver tänka på? Kram!!!!!!

8 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Jobbigt för dig! Men du är klok och känner av:-)
  Påskharen är oxå väldigt stort här, hihi! Vi brukar åka till stugan och vara med våra grannar där, och det är så skönt- de är lika träningstokar som jag, så jag får nog lägga in ett par extra vilodagar i veckan, så jag kan följa med dem på löpning, cykling och pw, så får jag stå för styrketräningen! En härlig helg kommer det bli, med först ska lilltjejen fylla 8 år( imorgon) så i dag är det handling och städ!
  Ha en bra dag- Kram

 2. Trillingnöten skriver:

  Vi kör också påskägg med alternativa saker i 🙂 Tycker det är mysigare. Och så lite choklad. Det är populärt!
  Jag hittar balans och nya mål just nu 🙂

 3. bodycomf skriver:

  Godmorgon! Jag är också i en period av lite, hm, vad ska man kalla det? Lössläppthet. Jag gör saker utan att fundera och när jag kommer på mig själv är jag inte alltid nöjd, men samtidigt njuter jag av att bara leva och inte tänka så mycket. Lite halvflummigt som vanligt 😉 Bra att du tar hand om dig nu och ser till att du får det du behöver! Ha en härlig torsdag, snart fredag och helg!! 🙂 Imorgon blir det Lotta-mat för mig; räkor! Sambon (allergisk) är borta så då passar jag på. Längtar!! 🙂

 4. Therese skriver:

  Ledsen för dig med magkatarr!! Hoppas du kan stressa av lite, försök vila i helgen trots att ni får tillgång till huset. Var rädd om dig och skönt att du lyssnar på signalerna. Tror du vi kommer se oss själva på tv:n ikväll? Jag och Louise ska ha en date hemma hos henne, vår tv är knäpp och låser sig hela tiden så jag blir galen. Kram kram

 5. Pia skriver:

  Jobbigt med allergin och tröttheten 😦 Vi har ingen påskhare här. Har säkert lite andra traditioner i Finland än vad ni har. Vi gömmer påskägg och så får ungarna leta. Och så gömmer de för oss med. Men nu på palmsöndagen är det tradition att barnen klär ut sig till påskhäxor och går till grannarna, säger en påskramsa på finska (finns inte på svenska) och ger en videkvist som de pyntat med fjädrar. Sen får de godis/kex/en peng/påskägg tillbaka. Blir premiär för våra ungar.
  Vila från träningen idag.

 6. jessicannamaria skriver:

  Bra att du tar hand om dig extra mycket när det är lite rörigt runt omkring! 🙂 Det lönar sig otroligt mycket i längden!

  Är väl lite i samma båt just nu; mycket runt omkring – måste prestera samtidigt som jag är superallergisk! Försöker äta bra, men i ärlighetens namn blir det nog en hel del onödigt just nu och det känns ändå helt okej. Körde intensivt yogapass i måndags, men förutom det så har jag legat lågt, bara en promenad igår. Har inget fokus att lägga på annat än mitt skolarbete och min kommande presentation så det är som det är 🙂 Ska jobba undan lite och njuta av pojkvännen och svärmor i helgen, och sen är det fokus igen. Bara att hänga med när livet snurrar på! 🙂

 7. beatatjata skriver:

  Hej fina! Bra att du tar hand om dig, vilar, tänker på magen osv. Jag vet allt för väl hur det är! Tar en liten minipaus här på första dagen. möten hela förmiddagen, en bra bit in på lunchen, åt som en galen hund, tuggade nog knappt alls ;-). Snart lite mellis, kokt ägg och nötter. Och kanske en proteinmuffins till… Så hungrig, det går nog åt mycket energi till att vara nervös och på topp :-). Kram!

 8. Elgot skriver:

  Ta hand om dig fina Lotta! Tycker ditt ”skärpnings-kit” ser jättefint ut.

  Hos oss håller vi på att bygga upp påsktraditionerna. Förr året gömde vi stooooora påskägg i trädgården på luriga ställen för mina syskon. Lilleman fick Lego och ett Brio-tåg i sitt ägg. Lillan var nöjd med (extrasötad) mjölk. 🙂
  Vi har ett trädgårdsprojekt och i år murar vi nya pannor på muren vid vårt hus.
  Och så blir det förstås fina påskfjärdar i buskarna. Barnen älskar dem.

  Jag gillar inte lamm så mycket, men vi grillade lammburgare och hade i pitabröd med aubergine och fetaostkräm. Smarrigt, kan bli repris på den.

  Stor kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s