Onsdag morgon

Godmorgon Härliga Cyberkompisar!

Har ni sovit gott? Jag var HELT slut efter konferensen och trots att jag tog en tupplur på planet hem så somnade jag ändå 21.30 och var fortfarande inte utsövd 6.30 imorse. Härligt i alla fall med vår, vi tog en underbar kvällspromis igår men ÄNNU underbarare (underbar svenska 🙂 ) är att det regnar lite nu och det innebär att pollen regnar bort! YIHAAA!

Oavsett trötthet så gjorde jag ett KANONPASS idag! Nu klappar jag mig själv lite på axeln, för jag hade lätt somnat om på gymgolvet.

BCAA + dubbel espresso och sedan dagens pass:

Biceps & Triceps & Mage

Uppvärmning: Crosstrainer 20 min

3 omgångar av varje övning, så många jag orkar. Orkar jag fler än 10 rep på första setet så ökar jag vikten till nästa.

Stående XC drag + XC overhead extensions + dips

30 sek burpees

Koncentrationscurls + tricepspress bakom huvud + liggande bicepscurl

30 sek burpees

Hammarcurl + hantelkickback+ XC  pull down

30 sek burpees

Fällkniv max antal raka och sneda + tung kb I ena handen gå ner mot knät (sida mage) (Jag var starkare idag:-))

Knälyft böjda upp i equalizer + ligga på rygg med raka ben upp och gör små lyft för nedre mage

Max planka 3 set

Jag är SUPERNÖJD, skakar, maken hörde upp till övervåningen hur jag kämpade och jag körde min spellista på högsta volym:-) Det är inte jag som har gjort den utan någon annan fantastiskt generös person:-) Tack för  det!

Hur mår ni alla härliga? Hänt något roligt att berätta om? Jag har nog något roligt att berätta snart! Kram!

Mina nya 100 kr träningshorts 🙂 Maken gillar dem INTE…. Såhär rörigt och litet är gymmet när alla magredskap åker fram…

13 kommentarer Lägg till din

 1. bodycomf skriver:

  Wow vilket pass och vilken känsla!! Jag har vilodag men ska instruera spinning nu så lite flås och svett blir det ändå 😉 vad är det för roligt? Nyfiken!! Nåt med huset?

 2. Tina skriver:

  Bra jobbat Lotta! Jag har sprungit en runda nu på morgonen, gräddat nyttiga våfflor till barnens frukost, tvättat och betalat räkningar. I kväll blir det cirkelträning men bara halva passet för mig. Nu ska det övas på kb teknik för de andra . Men jag ska även förhöra om Judendomen i kväll inför dotterns prov i morgon.
  Soliga Kramizar 

 3. Hihi, jag vet jag vet 🙂

  Grym du är!! Också supertrött, skulle kunna sova dygnet runt. Hoppas du får en härlig dag fina du!

 4. AmandaP skriver:

  Nu blev jag nyfiken!
  Vad skönt det är när man har den känslan efter ett pass!
  I dag tog jag en timmes pw med två underbara vänner. Jag har världens träningsvärk i hela kroppen, skulle varit på gym, men när jag var med dottern hos sjukgymnasten så såg jag att de hade trix, frågade lite om det, han visade några övningar. Så medan dottern låg på akupunktur så ”trixade” jag:-) Så gymet får jag ta en annan dag!

 5. Trillingnöten skriver:

  Jag tycker ditt inlägg sprudlar av energi i alla fall, trots din trötthet! Det är snyggt gjort 🙂

 6. Ann-Louise skriver:

  Vilket pass! Du är grym, hoppas du vet det 🙂 Jag somnade oxå 21.30 igår, galet trött.
  Inget roligt att berätta, bara en vanlig dag… men du gjorde mig nyfiken. Hoppas allt går som det ska, vad det nu är! Stor kram och ha en bra dag.

 7. Annie skriver:

  Vilket underbart morgonpass och ett fantastiskt sätt att starta dagen på! kram

 8. Elgot skriver:

  Å vad härligt! Fantastiskt bra gjort att köra på så trots allergi och konferenströtthet. Du är grym!
  Vilken cliff-hanger. Supernyfiken 🙂

  Ha en fin dag!
  KRAMAR

 9. stepup2fitness skriver:

  Grymt jobbat Lotta! Hoppas att du har en bra dag!
  Också nyfiken… 🙂 Kramar!

 10. Pia skriver:

  Härligt pass 🙂 Känner ännu också av i benen efter söndagens bodyrock. Kolla nångång, passet heter ”Silent killer”. Bra benträning 🙂
  Nyfiken på roliga nyheter….

 11. Therese skriver:

  Härligt jobbat!! Jag har tränat benen idag och ikväll blir det en pw med härliga L. Oxå nyfiken, men jag kanske anar lite vad det är… vi får väl se. 😀
  Kram kram

 12. Anna B skriver:

  Härlig start på dagen:) Jag hade en härlig avslutning på arbetsdagen. Onsdagar är friskvårdsdag så chefen bjuder på 1h pw för alla som kan. Idag kunde jag 🙂 Blir inget styrkepass ikväll. Mys med maken och letande på webben efter ny bil.

 13. Maria S skriver:

  Vilket härligt pass! Nyfiken blir jag med…:-) Jag är trött nu, körde ett cirkelpass med kb innan jobbet och efter jobbet var det dax för badhuset med barnen. Dottern går på simskola, vi badar en stund innan och då gäller det att hänga med när två som älskar att bada kastar sig i, ingen kan ju simma 😉
  Nu soffan och snart sängen.
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s