Dagen i bilder

Härlig dag so far! Ordentligt påklädda så åkte vi tog stugan. Jag kunde ha mina Peak skidbyxor Strl S igen (jippeee) och pälsmössa på (jag var den enda som inte frös) På vägen till huset så lämnade jag min älskade pulsklocka till Posten för lagning. Den fick låna Frank-kartongen, som ni ser:-)

Morgonens formcheck bifogad, inga större nyheter som ni ser. Jag märker dock att kläderna sitter bättre så NÅGOT händer i alla fall 🙂

Inga mellisar under förmiddagen för maken som packade picknickväskan glömde sked, så jag var galet hungrig när det blev lunch kl 14.. Nu är det kaffe och uppiggning.

Vi har inte middagen planerad ännu, farligt farligt. Hoppas att vi gör något smart val:-)

Hoppas att ni har det underbart!!!!!!!! Kram!

20120331-143741.jpg

7 kommentarer Lägg till din

 1. Therese skriver:

  Hej!! Vad mysigt att vara vid nya stället!! Här är oxå kallt idag, brrr! Jag åkte till gymnastiken med dottern i morse och sen har jag inte varit ut mer. Har varit lite halvrisig i några dagar så jag skippat träningen, i morgon blir det nog en pw och på måndag drar jag igång med nytt tränings/kostupplägg med en ny PT. Ser verkligen framemot detta, det har inte hänt så mycket med min kropp det senaste så jag bestämde mig för detta så jag kanske kan få en ”skjuts” i rätt riktning och bikiniformen. 😉 Kramar

 2. Heeej Therese!
  Vad spännande med ny PT och kost/träningsplan. Jag tror att du är KANONfin redan nu, men det är ofta svårt att se det ”fina” själv. Lättare att bara fokusera på det som inte känns bäst. MASSOR med kramar till dig!!!

 3. stepup2fitness skriver:

  Hej fina! Kallt har det varit här med på fm men sen på em hade vi strålande sol. Du är snygg som alltid Lotta och jättekul att byxorna passar igen.
  Jag och hoppas resten av gänget är nöjda med dagens träning. Kul och svettigt var det.
  Stora kramen!

  1. Tack Betty, jag var lite nervös när jag skulle prova dem. Min gullunge har använt dem i vinter eftersom han vuxit ur sina skidbyxor men nu blåste det och snöade det och de låg där och liksom bara väntade! Undrar vad jag ska våga prova mer? I förrgår kunde jag ha en klänning jag inte haft på 2 år (XS) med kavaj strl 34. Men så smal är jag inte, de är stora för storlekar, men ÄNDÅ, COOLT! 🙂 Dock syns bara armmusklerna från insidan armen och inte utsidan, jag kämpar på:-) Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Glad för er härliga dag!

 4. Ann-Louise skriver:

  Du är jättefin ju 🙂
  Här har det oxå varit kallt, ingen snö dock (det låg liiite på backen och bilen i morse) men sol och blåsigt och kallt! Skönt att få vara inne och städa… 😉
  Hoppas middagen blev ok, vi har ätit grekisk sallad. Kram

  1. Hej A-L, maken åt pizza och jag åt kebabsallad MED bröd och lite choklad till efterrätt. Veckans fria måltider – check! 🙂 Nu ska jag äta bättre och sköta mellisar mm bättre, denna veckan har jag missat för många måltider och luncherna har blivit försent på dagen. Det har varit galet mycket men nu ska jag hitta lösningar istället för ursäkter. Kraaaaaaaaaaam!

 5. jessicannamaria skriver:

  Fina du! Och det låter som en ganska trevlig dag med nya stället och allt! Hoppas du får till något ätbart till kvällen också 😉

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s